Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Piese de mobilier inspirate de cultura si traditiile romanesti

Piese de mobilier inspirate de cultura si traditiile romanesti

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
1675

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Metal Creativ concepe si realizeaza obiecte de design pentru spatii care au nevoie sa fie locuite de imaginatie. Alegem designul inovativ si vrem sa iesim din tiparul amenajarilor monotone.

Otelul este materialul care ne-a stimulat creativitarea cel mai mult, asa am ajuns sa lansam o noua tehnica, cea a cusutului in tabla perforata de metal. Am utilizat aceasta tehnica in realizarea pieselor de design din linia Traditional care sunt cusute manual cu motive folclorice romanesti. Cusaturile ornamentale constituie un mijloc de manifestare artistica, condensand de veacuri reprezentari ale mediului, ale conditiilor sociale, stilizate in mod propriu de fiecare popor. Astfel, prin acesta linie, Metal Creativ transpune viziunile unor generatii in obiecte moderne de mobiler.

Ne place sa ne jucam cu metalul si sa cream obiecte cu un design unicat. Bogatia motivelor, a punctelor de broderie, alaturi de rafinamentul cromatic si finetea executiei stau la baza mostenirii etnografice a tarii noastre. Ne bucuram sa o ducem mai departe, prin crearea unor obiecte de design moderne care poarta in timp povestea acestor motive traditionale.

Mobilierul traditional defineste un spatiu special care ne aminteste de autentic si frumos, adresandu-se celor care se simt atrasi de valorile romanesti. Otelul este un material dur, rezistent, insa in acelasi timp versatil, care prinde viata atunci cand este cusut manual cu lana. Combinarea otelului cu fire de lana este una specatculoasa si care face ca obiectele astfel create sa nu treaca neobservate.

Piesele inspirate de cultura si traditiile romanesti nu au doar o utilitate practica, ci si veleitati decorative. Obiectele de design din Linia traditional se pot achizitiona, dar de asemenea pot fi inchiriate pentru diverse evenimente sau activari de brand care isi doresc sa intre in atmosfera folclorului romanesc.

Echipa noastra te asteapta sa iti transforme ideile in mobilier. Trimite-ne propunerea ta la office @ metal-creativ.ro

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro