Picioare de mobilier de la Mafos Italia

Picioare de mobilier de la Mafos Italia

Detalii

Telefon
0745631079
Social links
Pret
50 LEI
Categorie
Anunturi mobila/accesorii
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
Protege Parol
Vizualizari
530

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Picioare de mobilier

O piesa importanta pentru calitatea si designul unui mobilier indiferent ca este el de dormitor, bucatarie sau baie o reprezinta picioarele de mobilier. Ele ajuta la oferirea unui design specific pentru mobilierul nostru si asigurarea unui nivel de inaltime ridicat. Protege Parol va propune acum gama de picioare de mobilier de la Mafos Italia - un brand de renume international cu o gama variata si calitativa de accesorii de mobilier.

Acest brand a luat nastere in anii 1980 in Italia si si-a crescut activitatea in ultimii 40 de ani prin inovatie continua si prin realizarea pieselor de mobilier de cea mai buna calitate. Ei au investit foarte mult efort si resurse financiare in fabricarea pieselor de mobila cu precadere a picioarelor de mobilier in diverse forme si nuante. Procesul lor de fabricatie a dat roade cand in ultimii ani au scos pe piata diverse modele de picioare de mobilier.

Sute de decizii intră în proiectarea unui spațiu care să arate corect, să se simtă corect și să fie perfect pentru dvs și familie. Ne dăm seama că acest lucru poate fi extrem de copleșitor pentru mulți dintre voi, așa că astăzi încercăm să ajutăm ca procesul dvs. de luare a deciziilor să meargă puțin mai bine în timp ce selectați mobilierul pentru casa dvs.! Picioarele de mobilier de la Mafos sunt de cea mai buna calitate combinate cu design unic.

Filtre

Gen mobila: Accesorii mobila