Pesticide-az.ro – distribuitor de acaricide, substante care salveaza culturile

Pesticide-az.ro – distribuitor de acaricide, substante care salveaza culturile

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
1465

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Acaricicdele sunt substante chimice care fac parte din categoria pesticidelor si care au ca scop distrugerea acarienilor, insect care afecteaza grav cresterea plantelor si care pot provoca grave stricaciuni recoltelor si indirect agricultorilor.

Pesticide-az.ro este un magazine online care se ocupa de comercializarea unor astfel de produse. Acest lucru este foarte important pentru ca insectele respective care dauneaza plantelor pot fi ucise doar prin intermediul acaricidelor, alte metode neavand niciun rezultat. Indiferent de tipul culturii, fie ca vorbim despre culturi de cereale, despre legume sau orice alt tip de planta, acaricidele se potrivesc necesitatilor tuturor acestora si prin urmare nu dauneaza cresterii lor.

Care este destinatia acaricidelor?

Gasindu-se in numar mare pe plantele unei cuturi, acestia dauneaza grav viitoarei recolte caci acarienii, insectele contra carora au fost fabricade acaricidele, au o constructie a capului care le permite sa muste, saintepe si sa manance deopotriva frunzele si tulpinile plantelor. Produsele din categoria acaricidelor sunt cocepute in asa mod incat sa ucida acesti daunatori darin acelasi timp sa nu afecteze planta intr-un mod negativ.

Rezultatele bune care exista in prezent sunt rezultatul a multi ani de cercetare si testare astfel incat in prezent ele sunt extrem de eficiente. In acelasi timp nu trebuie de uitat faptul ca totusi aceste produse sunt substante chimice si prin urmare trebuie respectate toate indicatiile de pe ambalaje, precum si normele de siguranta in utilizarea lor.

La pesticide-az.ro veti gasi o gama vasta de astfel de produse dintre care se remarca:

  • Cosavet 80 DF – este un acaricid care se utilizeaza cel mai des pentru combaterea fainarilor. In acelasi timp aceasta substanta trebuie utilizata ca tratament preventiv sau cel tarziu la aparitia primelor insecte, in caz contrar el neavand niciun efect.
  • Nissorun 10 WP – acaricid care are o actiune prin vapori si care in acelasi timp rezista peste 45 de zile pe plante, timp in care are o actiune foarte puternica. Acest produs distruge atat ovulele cat si larvele dar si acarienii maturi iar posibilele precipitatii care intervin dupa aplicarea acestuia nu ii diminueaza puterea de actiune.
  • Novadim Progress – acaricid care actioneaza impotriva insectelor care distrug culturileprin intermediul muscarii plantelor sau a absorbtiei sevei din ele. Avand si un miros specific acest produs mai poate indeparta si gargaritelor care apar la florile de mar.
  • Milbeknock este un acaricid care ucidetoate tipurile de acarieni in orice stadiu de dezvoltare (ou, larva, nimfa, adult). Se aplica in principal culturilor de legume,florilor, pomilor fructiferi dar si vitei de vie. In subsidiar mai poate avea actiune si asupra unor alte tipuri de culturi. Modul de actiune al acestui acaricid este diferit de cel al altor astfel de substante, insectele murind instantaneu la cel mai mic contact cu substanta activa.

Pesticide-az.ro are grija atat ofera siguranta si efecte rapide

Acaricidele comercializate de magazinul online pesticide-az.ro sunt de cea mai buna calitate, lucru dovedit prin certificarea acestor produse si prin oferirea certificatelor care atesta originea acestora. In plus, respectandu-se normele de siguranta necesare a fi aplicate in timpul utilizarii unor astfel de produse, oamenii nu vor suferi afectiuni si nu vor fi supusi niciunui risc caci in asemenea conditii, acaricidele nu actioneaza asupra oamenilor.

Autor