Peste 100 de companii din constructii si instalatii, prezente la CAMEX Craiova

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
3571

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Teatrul National “Marin Sorescu" din Craiova gazduieste, de astazi si pana pe 16 octombrie, cea de-a III-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX.

Anul acesta, peste 100 de companii din cele doua domenii specifice expozitiei sunt reunite timp de patru zile, la cel mai important eveniment din breasla constructorilor craioveni. Organizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Craiova si Policolor, editia CAMEX Craiova 2005 inregistreaza o crestere de 45% a numarului companiilor participante, tot mai multe companii locale fiind prezente anul acesta la Teatrul National Craiova.

Pentru a permite prezenta unui numar cat mai mare de firme din domeniu, au fost amplasate la Craiova, doua pavilioane expozitionale mobile, unice pe piata locala, cu o suprafata totala de aproape 500 mp.Deschiderea oficiala a avut loc astazi, la pranz, evenimentul de la Craiova fiacand parte dintr-o retea unica de targuri de constructii, pozitionata pe locul doi dupa Construct Expo (Romexpo), in industria de profil.