Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Perfect Art Design

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bucuresti, Strada Ernest Juvara, nr. 14
Telefon
0213108338
Categorie
Design interior / exterior
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
1208

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Perfect Art Design Bucuresti

Designerul Tau este un shop de consultanta in design interior. Noi consideram ca spatiile in care traim ne definesc personalitatea, ne asigura confortul emotional si fizic, ne ajuta in viata de zi cu zi. Amenajarea locuintei este un pas foarte important. Fie ca este vorba de aceeasi casa sau de una noua, in momentul amenajarii interioare trebuie sa tinem cont de numeroase amanunte.

De culori, de stilul in care vrem sa amenajam, de ceea ce avem cu adevarat nevoie, de functionalitatea si optimizarea spatiului. Adesea avem mai multe idei de amenajare a locuintei personale, insa nu putem sa le concretizam intr-un concept unitar, unic si coerent.

Aici intervine designerul, care are rolul de a gasi o solutie intre nevoile clientului si obtinerea unui interior estetic, dar nu in ultimul rand functional. In alte situatii, spatiul este foarte mic( de exemplu in cazul garsonierelor) si trebuie amenajat astfel incat sa indeplineasca mai multe functii.

Alteori avem un spatiu foarte mare de amenajat, dar trebuie sa evitam sa il facem prea rece sau gol, alegand un mobilier potrivit. Fiecare proiect este diferit si implica o abordare unica, iar intreg procesul de proiectare se desfasoara in stransa colaborare cu clientul, deoarece nevoile si dorintele sale sunt cele mai importante

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/