Pereti decorativi - solutii eficiente si spectaculoase

Pereti decorativi - solutii eficiente si spectaculoase

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 saptamani si 5 zile
Vizualizari
1736

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Metal Creativ a lansat noua tehnica de design - cea a cusutului pe tabla perforata din otel, realizand astfel o serie de obiecte inovative. Un trend in amenajarile de interior moderne il reprezinta peretii decorativi. Utilizarea acestora aduce beneficii legate de estetica, fiind o solutie usor de adoptat pentru a schimba aspectul spatiul disponibil.

Metal Creativ va propune o varianta practica si de impact – peretele decorativ cusut manual, un element cheie al unui spatiu decorat intr-un mod inedit, ce poate fi utilizat pentru proiecte rezidentiale si comerciale: hoteluri, lobby birouri, restaurante, spatii pentru expozitii/ targuri s.a.

O idee decorativa spectaculoasa, ce este in acelasi timp usor de pus in aplicare, peretii decorativi conceputi de Metal Creativ sunt realizati din casete individuale din tabla perforata de otel, prinse intre ele cu suruburi. Posibilitatile de amenajari sunt nelimitate, iar peretii decorativi din tabla perforata cusuta manual pot reproduce atat teme abstracte, cat si sigle de companii, logo-uri, nume de firma, harti, figuri geometrice, schițe, picturi sau alte idei care stau in imaginatia clientilor.

Peretii decorativi sunt solutia perfecta pentru revitalizarea suprafetelor existente sau crearea unor efecte speciale. In plus, pe langa impactul vizual pe care-l confera incaperii in care sunt montati, la fel de bine arata si pentru delimitarea unor spatii sau zone din birouri open space. Montate spate in spate, aceste casete pot construi un perete despartitor cu inaltime incepand cu 1 metru pana la cat va doriti dumneavoastra.

Despre Metal Creativ

Metal Creativ concepe si produce piese de design pentru case, restaurante, terase, baruri, orice spatiu care se vrea locuit de imaginatie. Ne placa sa ne jucam cu metalul si sa cream mobilier cu un design unic.

Filtre

Categorie articol: Amenajari