Pavajele decorative din beton

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
1668

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pavaje decorative din beton

Pavajele decorative din beton sunt ideale pentru noile proiecte si se imbina perfect cu mediul, dar si cu caminul dumneavoastra. In aceasta categorie a pavajelor din beton, vom discuta despre betonul amprentat si despre piatra spalata. Betonul amprentat este folosit de foarte mult timp in Romania ... este folosit atat de des incat, putem spune ca oricarei noi constructii ii este destinata o pardoseala din beton amprentat.

Acest tip de pavaj detine un evantai extins de modele si de culori ce pot fi combinate pentru a obtine diferite design-uri, in functie de preferinte. Betonul amprentat poate fi turnat in diferite forme, precum: serpuit, rotund, drept, combinat. Printre modelele existente in gama de matrite, enumeram: lemn, parchet, trotuar, pavaj parizian, pavaj napoleolian, piatra iregulara, piatra californiana, piatra continua etc. Deci, dupa cum spuneam, betonul amprentat este una din cele mai bune solutii pentru amenajarea unei curti/gradini/camin de vis, imbinandu-se perfect cu obiectele deja existente.

Un alt tip de pavaj la fel de des folosit este, pardoseala din piatra spalata. Piatra spalata sau betonul spalat este o solutie rezistenta, moderna dar si clasica. Desi nu presupune amprentarea suprafetei folosind diferite matrite, piatra spalata are o gama destul de variata de culori, in functie de piatra aleasa. Prezinta un plus de aderenta fata de celelalte tipuri de pavaj, datorita suprafetei sale rezistente.

In final, fie ca optati pentru betonul amprentat, fie pentru piatra spalata, fie pentru un alt tip de pavaj, pardoselile din beton decorativ sunt si vor fi intotdeauna una din cele mai fiabile solutii pentru amenajarea solurilor exterioare.

Filtre

Categorie articol: Amenajari