Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Pasiunea pentru arhitectura

Pasiuna pentru arhitectura

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2818

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sunt Alexandra, am 33 de ani si sunt pasionata de arhitectura si de modul in care sunt construite cladirile pe langa care trec. Nu cred ca exista sentiment mai frumos pentru mine decat sa ma aflu in preajma unei bijuterii arhitecturale.

Inca de cand eram copil, mi-am dorit sa devin arhitect. Imi placea sa desenez iar asta ma facea mereu un om mai inchis dar plin de idei foarte bune. Cand aveam 16 ani, ne-am construit o casa si am facut eu schita. E cea mai frumoasa casa din lume desi are cateva greseli. E drept, am avut si parintii foarte ingaduitori si m-au lasat sa fac cam ce vreau eu si sa imi urmez visul. Am reusit sa intru la arhitectura generala. A fost extrem de usor, mai ales pentru un om pasionat, un om care cunoaste perioada oricarei cladiri pe care o vede. Si acum, am devenit arhitect dar imi place mai mult sa ma ocup de decoruri interioare. Imi place sa asociez culori, sa mut scari... sa creez un loc din nimic idel intr-o cladire fada. Dupa zeci de studii, am reusit sa fiu foarte buna.

Nu am vazut foarte multe decoruri care sa imi placa, insa la am vazut ceva ce m-a multumit. Un lux dus usor spre o extravaganta fina. Pur si simplu m-am indragostit de ceea ce am vazut. Acum vorbind din punct de vedere al modernismului. Cladirea mea preferata este si va ramane o casa veche de la periferia Bucurestiului. Se vede ca s-a pus mult suflet si s-a muncit extrem de mult pentru ca noi sa putem vedea o asemenea capodopera. Ce pot spune? Imi place sa creez din nimic. Imi place sa dau forma lucrurilor si sa bucur oamenii din jurul meu, asta facand ceea ce imi place.

Trebuie sa intelegeti ca un arhitect pune suflet in fiecare cladire pe care o proiecteaza. Fiecare lucru pe care l-am proiectat e ca un copil al meu. Deci, pasiunea mea e sa pastrez o imagine perfecta a lumii in care traim. Sa creez decorurile perfecte. Pentru mine... e perfect oricum! Va multumesc ca ati ascultat cateva idei despre ce inseamna pentru mine constructiile, arhitectura si un interior bine gandit. Inseamna un colt de rai.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro