Pardoseli de lemn in Bucuresti

Pardoseli de lemn in Bucuresti

Detalii

Telefon
0728085720, 0732940930
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
2276

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pardoseli de lemn in Bucuresti

Casimo este o companie romaneasca ce aduce conceptul de calitate in furnizarea, montarea si finisarea lemnului masiv si stratificat pentru pardoseli si pentru placari exterioare.

Materialele folosite, alese cu grija si inspiratie, constituie punctul de pornire al oricarei amenajari de interior, terasa, piscina sau curte. Pentru interior recomandam lemn autohton sau exotic, masiv sau stratificat, iar pentru exterior parchet tip deck, special tratat sa reziste conditiilor de mediu.

Folosim lemnul masiv pentru scari, pentru instalarea in bai sau bucatarii, pentru incalzire in pardoseala cat si si pentru placarile pentru piscine, foisoare, curti si gradini si fatade exterioare. Finisajele pot fi din cele mai diverse, de la uleiuri si lacuri pana la produse prelucrate manual, antichizat, afumat sau periat.

Modelul de montaj poate fi personalizat, tinand cont de celelalte detalii de design precizate de beneficiar. Casimo furnizeaza servicii complete, incepand cu partea de consultanta, livrarea parchetului, produse profesionale pentru parchet si montajul in locatie.

Montajul este executat cu echipele Casimo formate din personal cu experienta, indemanare si grija fata de lucrari. Responsabilitatea Casimo se traduce si in garantia de 2 ani pe care o oferim clientilor nostri la lucrarile complete.