Pardoseli poliuretanice cu design holistic, o alegere inteleapta si prietenoasa cu mediul

Pardoseli poliuretanice cu design holistic, o alegere inteleapta si prietenoasa cu mediul

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
768

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Un spatiu destinat traficului intens are nevoie ca materialele din care este realizata pardoseala sa fie rezistente, placute la vedere si usor de intretinut. Poti alege pardoseli poliuretanice pentru renovarea scolilor, a cabinetelor medicale, a magazinelor sau parcarilor supraetajate.

10 calitati care te vor convinge sa alegi pardoseli poliuretanice pentru proiectul tau


Cand alegi materialele pentru un proiect de constructie sau renovare, te bazezi intotdeauna pe cateva criterii care te ajuta sa te decizi mai usor:

-Pretul materialelor
-Substantele din care sunt realizate
-Durata de viata
-Aspectul estetic placut
-Intretinerea usoara

In functie de aceste criterii proiectul tau se va contura din ce in ce mai bine, astfel incat vei putea avea o imagine de ansamblu cat mai apropiata de rezultatul final.

Din fericire, exista foarte multe optiuni atat pentru interior cat si pentru exterior, pentru pereti, pardoseli sau terase. Daca ai nevoie de mai multe informatii care sa te ajute sa alegi pardoseli poliuretanice pentru podea, poti afla in continuare cateva dintre cele mai importante:

1.Fac parte din categoria pardoselilor lichide care se aplica prin turnare
2.Rezultatul este un strat perfect plan, fara crapaturi, imbinari sau colturi
3.Sunt rezistente, chiar si la trafic greu si intens
4.Au o durata de viata de 50 de ani
5.Sunt usor de intretinut si igienizat
6.Poti alege intre pardoseli poliuretanice elastice sau rigide, in functie de destinatia pe care o va avea spatiul respectiv
7.Exista o varietate mare de culori disponibile
8.Pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior
9.Rezista la temperaturi scazute, chiar si pana la -30 de grade celsius
10.Au proprietati antiderapante

Aceste pardoseli poliuretanice sunt recomandate atat pentru uzul in spatii cu destinatii industriale, cat si tehnice, medicale sau casnice. Sunt foarte indicate pentru spatiile dedicate copiilor, oferind avantaje care nu sunt atinse de alte variante de acoperire a podelei.

Halele industriale, unde exista trafic cu utilaje de gabarit mare, pot fi o destinatie potrivita pentru pardoseli poliuretanice impermeabile.
Cabinetele medicale sau stomatologice, sunt de asemenea pe lista spatiilor unde se preteaza aplicarea de pardoseli poliuretanice, in special datorita rezistentei acestora la agentii chimici de curatare specifici. Deoarece igiena este o cerinta vitala pentru functionarea acestor cabinete, este important ca podeaua sa fie acoperita cu un material care sa permita curatarea rapida si in profunzime.

Scolile si gradinitele precum si locurile de joaca vor fi cu atat mai sigure daca folosesc pardoseli poliuretanice pentru acoperirea podelei. Alegand varianta de pardoseli poliuretanice moi, vei avea siguranta ca cei mici nu se pot lovi daca vor cadea. De asemenea, deoarece aceste pardoseli poliuretanice sunt lichide, suprafata finala va fi una perfect plana, fara zgarieturi sau imbinari care pot duce la accidente nedorite. Grija fata de cei mici se vede in primul rand in modul in care este amenajata zona in care ei isi vor desfasura activitatea.

Supermarket-urile si mall-urile pot fi amenajate la randul lor cu pardoseli poliuretanice, care vor asigura tot confortul clientilor. Fiind disponibile intr-o mare varietate de culori, aceste pardoseli ofera o experienta de calitate celor care vin sa-si faca cumparaturile sau care aleg activitati recreative.

Parcarile, indiferent daca sunt particulare sau destinate publicului larg, pot fi si ele pavate cu pardoseli poliuretanice. Deoarece acestea sunt foarte rezistente la trafic greu si la temperaturi scazute, pot fi folosite atat in interior cat si in exterior, cu aceleasi rezultate satisfacatoare.
Calitatile antiderapante ale acestor pardoseli poliuretanice le recomanda cu atat mai mult pentru zonele cu trafic auto.

Cine te poate ajuta?


Pentru mai multe detalii despre oferta de pardoseli poliuretanice intra pe www.pardoseliindustriale.ro. Tot acolo poti lua legatura cu specialisti in domeniu si poti cere un deviz pentru proiectul tau.

Autor

Filtre

Categorie articol: Amenajari