Pardoseli flotante de la Milucon - Solutia ideala pentru pardoseli durabile pe termen lung

Pardoseli flotante de la Milucon – Solutia ideala pentru pardoseli durabile pe termen lung

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1599

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pentru a determina tipul de pardoseala pe care vreti sa o instalati trebuie sa luati in considerare anumite caracteristici pe care le prezinta spatiul de referinta. In cazul acestor pardoseli flotante particularitatile care conteaza cel mai mult sunt capacitatea de incarcare, inaltimea pardoselii suprainalte montate, tipul suportilor utilizati si acoperirea podelei cu panouri. Proiectele de amenajari interioare adeseori pot avea o complexitate ridicata si tocmai de aceea, profesionistii de la Milucon va ofera o solutie pe care puteti sa o luati in calcul atunci cand puneti in aplicare proiectul. Aceasta solutie este reprezentata de pardoseli flotante.

Caracteristici generale prezentate de pardoseli flotante


Daca vorbim despre o constructie noua, atunci trebuie sa se determine modul in care se vor integra toate sistemele de comunicatii si partea electrica (daca se ia in calcul ca firele sa circule prin podea), iar aceste pardoseli flotante sunt o solutie foarte buna pentru a fi aplicata. Totusi, in momentul in care se ia decizia de a se monta pardoseli flotante, trebuie sa se ia in considerare cateva elemente deosebit de importante care pot sa aiba o influenta considerabila in montarea pardoselilor, iar acestea sunt urmatoarele:

  • Conceptul si destinatia imobilului;
  • Sistemele de ventilatie, de conditionare si de incalzire a aerului;
  • Distributia surselor de alimentare;
  • Mobilarea;
  • Acoperirea podelei.

Sistemul de pardoseala flotanta este practic o podea inaltata montata deasupra celei existente (de obicei peste o suprafata de beton fara nimic altceva deasupra). Practic, pardoseala este compusa din panouri cu dimensiuni caracteristice - in functie de cerintele dvs. - si sunt fabricate din materiale precum pal, gips sau otel, ceea ce asigura un suport sigur si o rezistenta remarcabila. Intreg sistemul de pardoseli flotante nu produce zgomot si este o solutie foarte comoda de exploatare. Fiecare panou se monteaza pe suporti care se regleaza in functie de inaltime.

Milucon.ro - Lucrari de calitate realizate si cele mai performante standarde pentru pardoseli flotante


Daca doriti sa eficientizati si sa utilizati la maxim fiecare bucatica de spatiu, puteti trasa pe dedesubt toate caile de comunicatie in imobil, precum: cabluri electrice, cabluri ale retelelor de calculatoare si telefoane, sisteme de control si conditionare a aerului, sisteme de detectare si stingere a incendiilor si multe altele. Este, poate, cea mai convenabila solutie si astfel veti scapa de aspectul inestetic pe care il ofera cablurile imprastiate peste tot.

Specialistii de la Milucon proiecteaza, executa, monteaza si instaleaza pardoseli flotante la preturi avantajoase. Astfel de sisteme reprezinta cea mai economica solutie intrucat o data ce ati instalat in imobil pardoseli flotante chiar si reparatiile la cabluri se vor putea realiza mult mai usor. Totusi, trebuie sa tineti seama de faptul ca in momentul in care se instaleaza aceste pardoseli flotante trebuie sa tineti cont de carcateristicile spatiului, iar pentru fiecare tip de spatiu in parte exista o serie de instructiuni specifice.

Pentru mai multe informatii, dar si pentru a va convinge de calitatea superioara a proiectelor realizate compania Milucon, accesati website-ul: milucon.ro

Sau apelati la numarul de telefon: 0766419049.

Autor

Filtre

Categorie articol: Amenajari