Pardoseli elicopterizate - Solutia pentru industria constructiilor oferite de compania Milucon

Pardoseli elicopterizate – Solutia pentru industria constructiilor oferite de compania Milucon

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 4 saptamani si 3 zile
Vizualizari
1506

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In industria grea, industria constructoare de masini sau depozite pentru marfuri voluminoase dar si in cazul multor domenii de activitate care presupun manipularea unor utilaje grele sau depozitarea unor elemente cu o greutate de cateva tone, pardoseala trebuie sa ofere o rezistenta pe masura.

In momentul in care alegeti tipul de pardoseala este foarte important sa tineti cont si de tipul solicitarilor la care este supus. Milucon va propune sa optati pentru pardoseli elicopterizate intrucat raspund cel mai bine unor astfel de solicitari mecanice si pot sa reziste cel mai bine in timp.

Caracteristici importante ale pardoselilor elicopterizate


In ceea ce priveste obtinerea acestor pardoseli elicopterizate, pentru a va face o idee despre cum se desfasoara intreg procesul, se procedeaza in felul urmator:

  • Se realizeaza proiectul in care se specifica toate elementele importante incepand de la cantitatea de materiale pana la date tehnice cu privire la anumite operatiuni;
  • Se armeaza intreaga suprafata vizata cu plasa sudata sau fibre metalice;
  • Se toarna betonul;
  • Se finiseaza cu ajutorul utilajelor de elicopterizat si se creeaza rosturile.

Specialistii recomanda ca pentru o rezistenta sporita la abraziune, vibratii si impact dar si pentru o durabilitate mai mare in timp este ca suprafata sa se acopere cu un strat de uzura pe baza de cuart. De asemenea, aceste pardoseli elicopterizate prezinta o multime de avantaje care va vor ajuta in activitatea dumneavoastra zilnica foarte mult.

Una dintre aceste avantaje este rezistenta deosebita in timp, nu necesita reparatii si mai ales reuseste sa mentina in timp si nu exista puncte slabe intrucat aceeasi rezistenta este constanta pe intreaga suprafata. Materialele care se utilizeaza pentru a obtine pardoseli elicopterizate este betonul armat cu fibra de otel, plasa sudata sau fibre de polipropilena. In functie de preferinte culoarea pardoselilor poate sa varieze de la gri, rosu pana la caramiziu. In special in locurile cu trafic intens devin tipul de pardoseala ideala si pot sa devina in scurt timp alegerea optima.

Echipa noastra de specialisti va poate oferi tot ce aveti nevoie in materie de pardoseli


Trebuie sa apelati intotdeauna la specialisti care stiu cu exactitate care sunt parametri optimi de realizare a unor pardoseli elicopterizate si stiu din start care sunt elementele care trebuie respectate. Cu ajutorul unei echipe de specialisti nu se vor genera costuri suplimentare si materialele vor fi utilizate strict pentru lucrarea pentru care sunt solicitate.

Milucon este una dintre companiile care s-a specializat pe realizarea acestor pardoseli elicopterizate dar si pe alte tipuri de lucrari pana la hidroizolatii, asadar, pentru orice tip de lucrare indiferent daca doriti sa aflati niste informatii sau sa colaborati cu noi pentru a beneficia de pardoseli elicopterizate puteti sa ne sunati la numarul de telefon 0766419049. De asemenea, ne puteti contacta si prin mail pe adresa office @ milucon.ro si noi vom reveni cu o oferta personalizata pliata pe necesitatile dumneavoastra.

Mai multe informatii despre pardoseli elicopterizate dar si alte produse si servicii pe care le realizam, le puteti gasi pe toate pe site-ul nostru milucon.ro

Autor

Filtre

Categorie articol: Amenajari