Pardoseli din sticla pentru oameni moderni

Pardoseli din sticla pentru oameni moderni

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
1527

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Daca, cu cativa ani in urma pardoselile din sticla puteau fi vazute doar in restuarante de lux si hoteluri respectabile, astazi acest tip de acoperire nu este o raritate in casele particulare si apartamente. Amenajarea spatiului cu pardoseli din sticla este un mod original, pentru a decora interiorul.

Pentru un om modern decizia data in favoarea unei astfel de pardoseli, este in primul rand o solutie rentabila, care este specifica titularilor de gust rafinat si cu o abordare extraordinara la tot cei inconjoara. Podeua din sticla doar la prima vedere, se pare fragila. De fapt, ea poate rezista la sarcini foarte grele. Insa garantia sigurantei este respespectarea stricta a nuanteler tehnologice pe care le poare oferi compania Securit SA.

O pardosea din sticla va fi punctul culminant in casa d-vostra, care va va accentua personalitatea si desigur va satisface orice oaspete, deoarece proiectarea acestor structuri se face in mod individual, tinand seama de caracteristicele fiecarei incaperi. Compania monotorizeaza toata etapa de realizare a acestor constructii si foloseste pentru aceste acoperiri translucide doar materiale de inalta calitate.

Avantajele pardoselilor din sticla

Pardoselile de sticla creaza un aspect deosebit in orice cladire, spatii de birouri si chiar showroom-uri. In general ele sunt realizate dintr-un geam triplex, care este securizat plus elementele de montaj. Daca doriti siguranta si eleganta analizati principalele avantaje al acestor constructii:

  • Durabilitate crescuta – instalate corect pardoselele din sticla pot mentine liber nu doar greutatea unui om, dar chiar si o motocicleta sau o masina.
  • Durata lunga de viata – suprafata sticlei este rezistenta la zgarieturi si alte deteriorari mecanice.
  • Posibilitate de a mari spatiul vizual.
  • Calitati estetice exceptionale cu un aspect fermecator.
  • O bogata varietate de moduri de a decora, care ofera oportunitati de a crea un interior spectaculos si exclusiv.
  • Igienice – sticla nu colecteaza praful si murdaria, nu formeaza un mediu favorabil pentru mucegai si diferite bacterii.

Pardoselile din sticla SGG PLANITHERM de la Securit SA sunt atat un element de design, cat si o solutie durabila ce impresioneaza si creaza emotii puternice.

Ne deplasam la orice solicitare
Compania noastra executa pardoseli din sticla pentru orice spatiu. Suntem disponibili sa ne deplasam la orice client pentru a-i oferi cea mai buna modalitate de amenajare a spatiului cu elemente de sticla. Montate cu feronerie de calitate si realizate din sticla securizata pardoselile noastre rezista in timp la toate solicitarile.
Oferim toate solutiile pentru cei ce doresc mai multa luminozitate prin seperarea etajelor cu portiuni de sticla, sau celor ce doresc sa creeze un spatiu elegant cu efecte speciale.

Propunem sticla complet transparenta sau sablata cu diverse modele, pentru ca fiecare client sa aiba parte de cea mai buna personalizare. Utilizam doar sticla, care nu este sensibila la zgarieturi si la impact, doarece este securizata, cu o rezistenta de 5 ori mai mare decat cea obisnuita, care fiind instalata nu se sparge si are o rezistenta la uzura crescuta in timp.

Pentru a benefecia de produsele si serviciile noastre va puteti adresa la unul din numerele de telefoane 0213215237, 0751101141 sau 0751075269.

Autor