Pardoseala din beton elicopterizat - o optiune convenabila de pavare

Pardoseala din beton elicopterizat - o optiune convenabila de pavare

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
210

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pardoselile elicopterizate pot fi intalnite, in momentul de fata, in constructii din variate domenii – productie, servicii, auto, sport, alimentatie etc. si este de departe una dintre cele mai utilizate pardoseli din Romania.

Betonul elicopterizat este o optiune foarte convenabila pentru pavarea spatiilor de lucru, insa zona sa de utilizare este mult mai extinsa. Pardoselile elicopterizate se potrivesc la fel de bine in halele industriale, in parcari, in depozite, in ateliere auto, dar si in malluri, sali open space, in spatii de agrement, sportive, piscine si multe altele.

De fapt, pardoselile elicopterizate sunt recomandate si au fost tot timpul utilizate pentru zonele in care au loc activitati intense care includ trafic, impact, abraziune, conditii dificile termice sau de temperatura, deoarece compozitia lor si procesul de lucru contribuie la obtinerea unei suprafete foarte solide, greu de deteriorat. Este o pardoseala deosebit de rezistenta, cu o multitudine de avantaje mecanice, estetice si economice.

In ultima perioada pardoselile din beton elicopterizat insa au depasit aceasta asa-zisa "bariera" si au inceput sa fie din ce in ce mai des utilizate atat in domeniul comercial (parcari centre comerciale, pardoselile din supermarket-uri etc) cat si in domeniul rezidential (parcari subterane, locuinte etc). Procesul de realizare permite personalizarea prin culoare si are un aspect deosebit de lucios, acesta se potriveste si in hale industriale, dar si in sali de birouri de tip open space, acolo unde suprafetele sunt mai ample.

Pentru a pune in practica orice tip de lucrare cu beton elicopterizat, simplu sau cu cuart, este nevoie de interventia unei echipe care are la dispozitie utilajele necesare. Betonul elicopterizat are un proces de lucru mecanizat si inlocuirea etapelor cu actiuni desfasurate manual influenteaza calitatea acestuia asa ca recomandarea noastra este sa apelati tot timpul la echipe specializate pentru realizarea acestui tip de pardoseala.

Doriti sa realizati un proiect de elicopterizare in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti sau oricare alta localitate din Romania? Vizitati site-ul BETONDAB - Beton Elicopterizat Bucuresti pentru mai multe informatii si detalii despre acest tip de pardoseala.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro