Panourile decorative un trend in designul interior

Panourile decorative un trend in designul interior

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1570

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ai nevoie de compartimentarea locuintei, biroului, unei receptii sau a unei locatii comerciale?

Metal Creativ are solutia pentru tine. Realizam, la comanda, panouri decorative din tabla perforata personalizate in functie de nevoile si dorintelor tale. Debitarea foilor de tabla pe masina cu jet de plasma permite tanspunerea exacta a oricarei schite, desen sau idei. De asemnea, faptul ca sunt realizate la comanda iti ofera posibilitatea confectionarii lor cu dimensiunile necesare spatiului tau.

Cu ajutorul panourilor decorative poti realiza o delimitare vizuala a diferitelor zone din spatiul pe care il ai la dispozitie. Destinate atat amenajarilor interioare, cat si celor exterioare, paravanele decorative realizate din tabla decupata transforma spatiul compartimentat intr-un ambient modern.

Panourile decorative din tabla perforata sunt foarte versatile si apreciate de arhitecti, decoratori si designeri de interior. Cu un rol functional, fara a face rabat de la cel decorativ paravanele despartitoare din tabla perforata reprezinta o modalitate excelenta de a amenaja in stil contemporan spatiile rezidentiale, comerciale si cele lucrative. Tabla perforata decorativa poate fi folosita pentru a imbunatati sentimentul de intimitate fara a inchide complet un spatiu.

Despre Metal Creativ

Metal Creativ produce mobila la comanda pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem mobilier si decoratiuni la comanda deosebite care ies din tipare. Ne puteti urmari proiectele pe pagina de Facebook: @MetalCreativRo
Asteptam propunerile tale la office@metal-creativ.ro

Filtre

Categorie articol: Amenajari