Oz Construct Industry

Oz Construct Industry

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Dinicu Golescu, nr. 15
Telefon
0765389170
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
984

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Oz Construct Industry Bucuresti

Oz Construct Industry a luat nastere intr-un moment propice dezvoltarii serviciilor profesionale de reconditionare, reabilitare si reamenajare a cladirilor construite in perioada comunista care au suferit avarii si degradari structurale, fiind in acelasi timp receptiva la interesul crescand al populatiei pentru reducerea facturilor de intretinere prin diminuarea consumului de energie, implicit prin izolarea optima a locuintelor.

Pe fondul alinierii la normele europene dar si pe fondul crizei finaciare, Oz Construct Industry raspunde nevoii societatii de crestere a gradului de confort termic, reducerea consumului energetic, reducerea consumurilor de intretinere pentru incalzire, alimentare cu apa calda de consum, iluminat, ventilare, climatizare si, in consecinta, reducerea emisiilor poluante in vederea diminuarii efectului de sera la scara planetara.

Cu origini in sfera alpinismului utilitar, Oz Construct Industry ofera servicii care se adapteaza perfect nevoilor actuale de eficientizare energetica, Romania fiind una dintre tarile europene cu cele mai multe locuinte neizolate termic. Experienta dobandita prin folosirea mijloacelor si tehnicilor alpinismului utilitar in lucrari de mare amploare ca de exemplu: vopsitorii in cadrul combinatelor, lucrari de constructii si/ sau montaj industrial, reabilitarea, curatarea si etanseizarea suprafetelor greu accesibile, determina conducerea Oz Construct Industry in luarea deciziei de a-si largi gama de servicii prin dispunerea de metode si tehnici asa-zis "traditionale" dar care ofera rezultate mult mai complexe si de lunga durata. Folosirea utilajelor in locul corzilor si hamurilor reprezinta un pas ce vorbeste de o viziune matura si responsabila asupra gamei de servicii oferite.

Oz Construct Industry poate realiza toate tipurile de lucrari curente la inaltime care sunt cerute pe piata romaneasca dispunand de personal specializat in diverse meserii: zugravi, vopsitori, tinichigii, geamgii, mecanici. De asemenea putem rezolva cu succes si profesionalism situatii deosebite, executand interventii cu grad mare de dificultate si periculozitate, in care alte metode nu pot fi aplicate participand de asemenea si la actiuni de salvare/recuperare de persoane si bunuri.

De ce alpinism utilitar?
  • Reducerea costurilor prin eliminarea cheltuielilor de transport, montare si demontare a schelelor si a chiriilor pentru mijloacele fixe
  • Nu se blocheaza caile de acces prin montarea schelelor sau stationarea diverselor mijloace mecanizate.
  • Reducerea substantiala a duratei de executie.
  • Operativitate maxima datorita duratei minime de pregatire a lucrarilor.
  • Posibilitatea executarii operatiilor in orice zona, indiferent de inaltime sau grad de accesibilitate.
  • Siguranta maxima a lucratorilor.
  • Nu este afectata functionarea normala a obiectivelor pe durata lucrarilor.