Otelul este unul dintre cele mai performante materiale utilizate in constructii

Otelul este unul dintre cele mai performante materiale utilizate in constructii

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1654

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pe langa faptul ca este un material structural versatil si adaptabil, otelul ofera posibilitatearealizarii unor detalii arhitecturale complexe. Datorita proprietatilor sale de rezistenta si ductilitate, otelul este un materialul foarte des utilizat pentru realizarea mai ales a structurilor de medie si mare inaltime.

H Metal livreaza produse metalurgice de calitate pentru astfel de constructii metalice si ofera servicii care vin in intampinarea celor mai exigenti clienti. De asemenea, distribuim produse metalurgice manoperizate pentru a fi livrate gata de montaj la santier. Aceste produse aduc beneficii economice si de timp clientilor nostri.

Istoria constructiilor din otel incepe in secolul al XX-lea. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial,otelul a devenit disponibil la preturi accesibile, determinand multi antreprenori sa-l aleaga ca o cale viabila de a construi.

In secolul XX, consumul de otel a crescut cu o rata medie anuala de 3,3%. In 1900, Statele Unite produceau 37% din otelul mondial, dar cu o dezvoltare industrială post-razboi in Asia si investitiile centralizate ale Chinei, in anul 2017 China ajungea sa fie responsabila de 50% din productia mondiala de otel.

Datorita faptului ca rezistenta otelului la compresiune este egala cu rezistenta la intindere ii confera acestui material proprietati foarte bune in exploatarea pentru constructii destinate sectorului civil, industrial sau agrozootehnic.

Constructiile realizate pe schelet metalic au avantajul unei rezistente la seisme mari datorita structurii elastice. De asemenea, profilele din otel ofera metode elegante si eficiente din punct de vedere al costurilor pentru a obtine spatii deschise pe distante mari; multi clienti cer acum spatii interioare mari fara stalpi in interior.

Marimea deschiderilor influenteaza cantitatea de otel folosita la realizarea planseelor si eficienta generala a structurii. In general, odata cu micsorarea deschiderilor structura devine mai rigida. Clasele de calitate, care diferentiaza otelurile in cadrul acelorasi marci, pun in evidenta, pe de o parte comportarea buna la sudare, iar pe de alta parte siguranta sudurilor si a pieselor sudate, prin asigurarea tenacitatii si evitarea ruperilor fragile.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Ne puteti vedea portofoliul de produse pe h-metal.ro

Filtre

Categorie articol: Diverse