Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Optimizarea spatiului cu ajutorul mobilierului la comanda

Optimizarea spatiului cu ajutorul mobilierului la comanda

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1082

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Un lucru foarte important inainte de a incepe o amenajare este stabilirea unui buget pe care esti dispus sa il investesti in acel spatiu. Modul in care iti amenajezi locuinta vine in completarea stilului tau de viata. Daca cauti o solutie creativa, pentru a imprima o nota personala casei tale, mobila la comanda te poate ajuta. Faptul ca este realizata in functie de preferintele tale iti ofera atat un design inedit cat si optimizarea spatiului amenajat.

Acest tip de mobilier vine ca raspuns la nevoia clientilor de a simplifica si eficientiza intregul demers de (re)decorare a locuintei sau a spatiului in care isi desfasoara activitatea. Pentru crearea unor obiecte de design premium punem accent pe materialele de buna calitate si finisaje bine executate. Indiferent ca vorbim despre designul unui living, a unui birou sau chiar a unui bar, ne adaptam stilului propus si reusim sa implementam solutii ideale pentru tine. Acordam o atentie deosebita fiecarui client pentru a intelege perfect brief-ul primit, astfel incat rezultatul colaborarii sa fie conform asteptarilor.

Un avantaj evident al produselor de mobilier la comanda este exploatarea la maximum a fiecarui metru patrat din spatiul pe care il ai la dispozitie, fiind astfel adaptate nevoilor tale. Mobila la comanda realizata conform dimenisunilor solicitate, se va potrivi perfect in orice spatiu din casa si va dispune de functionalitatea pe care tu o doresti.

Despre Metal Creativ:

Metal Creativ creaza mobilier si obiecte de design la comanda pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem produse deosebite care ies din tipare, impletind functionalitatea cu elementul decorativ. Portofoliul de produse al Metal Creativ acopera o paleta larga: mobilier, compartimentari, cadre metalice, sigle, corpuri de iluminat, masti de calorifer, panouri decorative, instalatii interactive, garduri si porti.

Telefon: +40.753.124.722 (productie)
E-mail: office@metal-creativ.ro

Filtre

Categorie articol: Amenajari