Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Oferte la chiuvete de bucatarie Blanco din Silgranit

Oferte la chiuvete de bucatarie Blanco din Silgranit

Detalii

Telefon
0745631079
Social links
Pret
555 LEI
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
953

Voteaza & Distribuie

Prezentare

De ce să alegeți o chiuvetă Silgranit cand va decorati casa?

SILGRANIT este un material brevetat realizat din granit natural care combină frumusețea texturală a naturii cu un aspect neted. Materialul nu se murdărește atunci când îl folosiți. Oferă rezistență excepțională la zgârieturi, căldură și impact; permițând toate lucrările grele din bucătărie să fie făcute chiar la chiuvetă. SILGRANIT poate rezista până la 280 ° C (536 ° F) - rezistența depășește nivelurile obișnuite de fierbere, coacere sau fierbere. De asemenea, suportă fluctuații extreme de temperatură între cald și rece.

Chiuvetele colorate SILGRANIT nu se estompează și rezistă la acid și pete. Acestea vin în 8 culori frumoase, inspirate de natură, care nu se estompează. Simțiți-vă inspirat și reflectați-vă individualitatea cu un spectru de nuanțe naturale:

Culori Silgranit:

Cafeniuleste un maro cald, bogat, care funcționează frumos cu o varietate de albi calzi, gri gri și tonuri de lemn. Cafeneaua oferă contrast într-un mod surprinzător de liniștitor și poate arăta fabulos în bucătăriile rustice industriale și de artă de tranziție.

Filtre

Sanitare: Chiuvete

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/