Oferta de creditare

Oferta de creditare

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
6948

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Inca de mici aveam tendinta de a crea un univers al nostru, fie ca era vorba de o casuta de jucarie sau de un colt in sufragerie. Maturi fiind, visam in continuare la acest lucru! Acum, acest vis poate deveni chiar azi realitate!

Creditul ipotecar / imobiliar SPECIAL CASA este destinat persoanelor fizice pentru cumpararea / construirea/ modernizarea de locuinte (apartamente, case, inclusiv case de vacanta) si cumpararea de terenuri. Beneficiarii creditului pot fi persoane fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania si cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani (varsta maxima la sfarsitul perioadei de creditare).

Creditul se acorda in Lei pe o perioada de minim 1 an, maxim 15 ani, iar valoarea finantata este de minim 1,000 Euro, echivalent Lei, suma maxima fiind nelimitata.
Dobanda este fixa - 14% p.a. (DAE pentru un credit acordat pe 180 luni este de 16,76%) si este revizuibila de catre Banca in functie de evolutia pietei dobanzilor

Avansul solicitat de Daewoo Bank este de minim 25% pentru creditul ipotecar si minim 10% pentru creditul imobiliar. Garantiile solicitate sunt ipoteca de rangul I asupra imobilului achizitionat in cadrul creditului ipotecar sau asupra unui alt imobil in cazul creditului imobiliar si polita de asigurare pentru toate riscurile asupra imobilului incheiata pe toata perioada creditului si cesionata in favoarea bancii. Rambursarea in avans este permisa oricand, partial sau integral, si nu este comisionata.

Filtre

Categorie articol: Oferte bancare