Oferta Bancpost

Oferta Bancpost

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Vizualizari
2144

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Clientii care contracteaza pana la 31 iulie un credit ipotecar si/sau un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca de la Bancpost primesc cadou un voucher de 2000 de lei pentru amenajarea locuintei, achizitia de mobilier sau aparatura electrocasnica. Voucherul poate fi folosit, la alegere, intr-una din retelele magazinelor partenere: Altex, bauMax, Elvila sau Media Galaxy.

Voucherul este oferit tuturor clientilor care decid sa-si achizitioneze ori sa-si construiasca o casa prin creditul "EuroIpotecar" precum si celor care doresc sa-si reamenajeze locuinta sau sa isi consolideze toate creditele intr-unul singur apeland la creditul "Casa de treaba".

"La Bancpost intelegem nevoile clientilor si ne dorim sa le fim alaturi si sa ii sprijinim in luarea deciziilor importante, cum ar fi achizitia unei case noi, prin oferirea de solutii financiare avantajoase in masura sa raspunda unor nevoi reale si concrete. Inainte de a crea orice produs, ne uitam atent la comportamentul clientilor nostri, la lucrurile care conteaza pentru ei si la acele mici detalii care ar face diferenta in viata lor.

Este si cazul voucherului oferit cadou la contractarea unui credit ipotecar, care a plecat de la un fapt inspirat din viata clientilor nostri: mutarea sau renovarea unei case vin la pachet cu o investitie initiala de baza in zugravire/renovare, mobila si electrocasnice. Un ajutor in aceasta etapa este mai mult decat bine venit." a declarat George Georgakopoulos, Director Executiv Senior, Divizia Credite Persoane Fizice.

Pentru a oferi inca si mai multe beneficii clientilor, Bancpost are o noua oferta pentru creditul EuroIpotecar, si anume o dobanda de 4.95% + Euribor la 3 luni si evaluare gratuita a imobilului pana la 31 iulie. Creditul EuroIpotecar este un credit ipotecar prin care clientii au acces la o suma de bani in lei sau in euro pe care o pot folosi pentru a-si cumpara, renova sau construi o casa, ori pentru a-si cumpara un teren ori refinanta un credit existent. Valoarea creditului poate ajunge pana la 85% din valoarea proprietatii ipotecate, dar nu mai putin de 10.000 de euro.

Creditul "Casa de treaba" este un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca, destinat persoanelor care doresc sa-si renoveze proprietatea, au nevoie de o suma de bani suplimentara sau sa refinanteze orice tip de credit, consolidandu-si datoriile la o singura banca.

Filtre

Categorie articol: Oferte bancare