Obiecte reciclabile pentru decorarea casei

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
3122

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Daca va place lucrul manual si daca sunteti de acord cu zicala "Nimic nu se arunca, total se transforma", aceasta idee va va incanta. Este vorba de reciclarea recipientelor de sticla vechi ce le avem prin casa, dandu-le astfel o noua sansa si o noua folosire. Pentru aceasta trebuie intai sa alegem sticlele care avem de gand sa le reciclam. Dupa ce le-am ales, trecem la treaba… Cum se poate vedea si in imaginea de mai sus, nu trebuie sa facem prea mult, ci doar sa taiem gatul sticlei cat mai diferit si original, de exemplu in diagonala. Putem observa ca dupa ce taiem gatul sticlei, aspectul ei se schimba radical.

Daca va hotarati sa taiati voi sticlele va recomandam sa faceti urmatorii pasi:
- spalati bine sticlele si lasati-le sa se usuce cateva ore intr-un loc cu ventilatie buna.
- alege cum vrei sa tai si traseaza pe sticla
- cu putin alcool metilic si o bucata de sfoara de bumbac o sa taiem gatul sticlei dupa forma dorita.
- inmuiem bucata de sfoara de bumbac, o legam in locul marcat si ii dam foc.
- cand sfoara s-a aprins bine, introducem sticla intr-un recipient cu apa, apasam si aceasta va ceda exact in locul in care am trasat mai inainte.

Odata ce am terminat aceasta operatiune am obtinut complementul decorativ din sticla veche cu forma dorita pentru casa noastra. Pentru a putea sa te bucuri de noile tale obiecte decorative le poti pune intr-un loc unde sa se vada bine si poti sa le dai un aspect deosebit daca le umpli cu nisip si pietricele de diferite culori, sau poti sa le folosesti in loc de vaza.

Filtre

Categorie articol: Amenajari, Mesterul casei