Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Obiecte de design Custom Made

Obiecte de design Custom Made

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1609

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Prin Designul Personalizat Metal Creativ ofera posibilitatea conceperii unor obiecte de design realizate dupa preferintele clientilor.

CE FACEM NOI?

Rolul nostru este sa intelegem, sa proiectam si sa realizam un concept unic si un design care sa-i reprezinte.

CUM?

Tu ne trimiti ideile tale, noi dam viata proiectului tau.
Specialistul nostru te va ajuta sa alegi designul si finisajele potrivite si sa gasesti cele mai bune materiale.

Metal Creativ creaza obiecte de design Custom Made pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem produse deosebite care ies din tipare, impletind functionalitatea cu elementul decorativ.

Totul incepe cu brief-ul primit, dupa care echipa Metal Creativ se pune pe treaba. Asa am ajuns sa realizam scari cu design inovator pentru spatii mici, logouri cusute manual, sigle din licheni stabilizati, asa cum a fost casca realizata pentru Radio Guerrilla, comode sau mese pentru birouri. Suntem nerabdatori sa ni se puna creativitatea la incercare si sa vedem clientii surprinsi de ce reusim sa realizam pentru ei.

Concepem, proiectam si realizam mobilierul potrivit pentru spatii functionale, personalizate. Ca raspuns la nevoia clientilor de a simplifica si eficientiza intregul demers de (re)amenajare a locuintei s-au a spatiului in care isi desfasoara activitatea, propunem Linia Custom Made.

Pentru mai multe informatii:
+4 0749249007 (creatie)
+4 0753124722 (productie)
office @ metal-creativ.ro

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/