O ofertă excelentă! Echipamente de protecție și bocanci protecție

O ofertă excelentă! Echipamente de protecție și bocanci protecție

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
376

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Siguranța la locul de muncă este o problemă de actualitate! Avem nevoie de magazine online specializate care să comercializeze produse de foarte bună calitate și variate, pentru a oferi protecția necesară de pe perioada lucrului, pentru toate categoriile de personal.

Echipamente de protecție comercializate de ADONIS GRUP

ADONIS GRUP SRL este o companie care funcționează în acest domeniu important încă din anul 2003. Este vorba despre 18 ani de experiență continuă! Gama de produse pe care o puteți găsi postată pe site-ul de prezentare este următoarea: încălțăminte, îmbrăcăminte, mănuși, ochelari, lucru la înălțime, echipamente pentru protecție respiratorie, echipamente de protecție sudură, viziere, căști, antifoane, etc. Sunt produse foarte variate, de diferite mărimi care pot fi utile multor categorii de companii care funcționează în domenii de risc, din punctul de vedere al protecției forței de muncă.

Sa luam ca exemplu concret bocancii de protectie GRINDER S3 SRC cu bombeu compozit

Este vorba despre un articol de încălțăminte foarte căutat în momentul de față. Acești bocanci de protectie S3 au bombeu compozit și lamelă anti perforație. Sunt fabricați conform standardelor EN ISO 20345, fețele fiind confecționate din piele nubuc hidrofobizată, căptușeala textilă, talpa este din material de tip poliuretan cu dublă densitate, injectată direct pe fețe. Bombeul compozit este rezistent la 200 Joule. Acest model de bocanci este prevăzut cu o lamelă anti perforație din Kevlar, interiorul fiind cu formă complet anatomica. Produsul are o rezistență mecanică foarte mare, este produs în Cehia iar după părerea noastră are cel mai mic preț dintre toate căutarile noastre.

Vă recomandăm să mai rețineți faptul că, oferta adonisgrup.ro conține foarte multe alte tipuri de bocanci protecție, din care puteți alege cu ușurință, practic, orice mărime, în funcție de nevoile companiei dumneavoastră. Tot aici puteți gasi și alte tipuri de încălțăminte de protecție, precum cizme, pantofi, saboți, sandale, sau alte tipuri de echipamente, precum manusi de protectie si salopete de lucru și multe altele. Chiar dacă au printre cele mai ieftine echipamente de pe piață, pentru cantitați mai oferă și discount!

Deoarece este o ofertă foarte variată, merită să o analizați periodic, cel puțin pentru a fi la curent cu noutățile din acest domeniu de bază. Stați safe!