O idee atractiva de a fi antreprenor

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1060

Voteaza & Distribuie

Prezentare

O discutie despre halele industriale nu e o discutie comoda. Da, ne referim la la acel tip de constructii care sunt ridicate pe un singur nivel, si care delimiteaza spatiile intinse. Si da, ne referimj la acel tip de constructii care sunt pe placul antreprenorilor!

Nu e o discutie comoda, dar daca aflati ca in ultimul timp halele industriale sunt tot mai cautate discutia devine interesanta. Halele industriale pot sa fie construite din materiale metalice, sau pot sa fie hale beton, si pot sa fie structurate in mai multe zone care vor fi delimitate de catre stalpii interiori. Aceste hale industriale pot sa fie utilizate in mai multe scopuri, si pot sa fie folosite pentru a fi spatiul unde se fabrica tot felul de produse finite, pot sa fie folosite pe post de handare, de magazii, sau chiar pe post de garaje.

In anumite portiuni, se pot gasi chiar si pereti exteriori, care au rolul de a compartimenta zona interioara, iar in functie de necesitatile pe care le are fiecare antreprenor, se pot gasi o multime de modele de hale industriale. Asa ceva, adica o hala industriala poate fi adaptata la nevoia de extindere si chiar la nevoia de adaptare la anumite conditii.

Spuneam ca halele industriale sunt pe placul antreprenorilor. Mai ales al celor care isi doresc ca hala industriala sa fie cat mai rapid ridicata, iar mai apoi toate sculele si toate aparaturile de lucru care trebuiesc folosite in productie, sa fie mutate in hala.

O idee atractiva

In caz ca te-am convins si ai vrea sa faci o afacere legata de o hala industriala, trebuie sa faci anumite lucruri. Primul ar fi sa angajezi un manager de proiect profesionist in constructii. Aceasta in caz ca vrei sa imbunatatesti hala deja existenta pe care ai de gand sa o achizitionezi sau pe care ai achizitionat-o. Si sa definesti clar ce ce ai nevoie.

Apoi, defineste impreuna cu arhitectul in detaliu ceea ce urmeaza sa construiesti. O sa ai de-a face cu caiete de sarcini, planse,, detalii de executie etc. In primul si in primul rand trebuie sa te hotarasti la zona unde vrei hala. Exista o larga oferta de hale industriale Bucuresti – daca vizezi aceasta zona. Trebuie sa ai un grafic de executie cat si un"cash-flow " al proiectului cu toate activitatile care rezulta din proiect.
Credeai ca e simplu? Nu, dar ideea de va avea o hala a ta e atractiva.

Ai de urmarit indeaproape timpul, calitatea si costurile lucrarilor, trebuie sa alegi cu grija constructorii si furnizorii de materiale (referinte, experienta, situatie financiara, garantii oferite , materiale folosite). Nu incepe proiectul, lucrarea etc. pana nu ai toate proiectele finalizate si contractele cu furnizorii semnate.

Sunt multe de facut, dar gandul la cate pot fi facute intr-o hala industriala sau cu o hala industriala motiveaza. Plus ca ideea de a fi antreprenor (despre care am tot vorbit mai devreme) avand asa ceva e atractiva.

Autor