Mutari mobile in Bucuresti si in tara

Detalii

Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
1085

Voteaza & Distribuie

Prezentare

V-am mai povestit de fratele meu care de curand s-a mutat la casa, si m-a innebunit cu tot ce schimba prin casa si prin gradina, este in stare sa ma sune noaptea si daca a crescut un fir nou de iarba in curte, si sa-mi spuna cat de fericit este. Ei bine, nu v-am povestit cum l-am ajutat sa-si mute mobila, nestiind la cine sa apeleze. Este vorba de mobila de la firma, deoarece odata ce s-a mutat la casa, a schimbat si sediul firmei sale. Cum nu este tocmai o treaba usoara, i-am propus sa contactam o firma, asa ca am apelat la o firma specializata care se ocupa cu mutari mobila in Bucuresti sau in tara.

Am luat legatura cu un prieten care de curand a fost nevoit sa mute sediul la cele 5 francize, si l-am intrebat cum a reusit relocarea celor 5 francize atat de repede. Am aflat ce ma interesa, asa ca am vorbit iar cu fratele meu. Si m-am chinuit cateva zile sa ii explic ca relocarea unui sediu de firma sau mutarea dintr-un apartament in altul este o etapa de sine statatoare, ce necesita o perioada de timp bine delimitata si un buget propriu. In orice categorie s-ar incadra, mutarea trebuie tratata separat fata de achizitionarea unui spatiu nou si evacuarea din cel vechi, el nefiind inca sigur ce sediu alege, avea doar doua optiuni, dar nu era hotarat.

I-am spus ca cea mai buna solutie este sa apelam la o firma specializata, deoarece asa suntem feriti de cheltuieli inutile, prost manageriate precum: inchirierea unei dube, alimentarea cu combustibil, plus costurile pentru serviicile oferite de un sofer. La asta se mai adauga si un numar suficient, dar nu in exces de cutii si saci de calitate, care sa nu cedeze in mijlocul strazii. Motiv pentru care i-am spus inca o data, ca daca alege sa faca totul singur, la final o sa ramana doar cu bugetul afectat si timp pierdut.

Din fericire, mi-a ascultat sfatul si a facut alegerea corecta. Cei de la EngineerMoving, lucreaza rapid, curat si organizat, personalul este calificat, iar soferii experimentati. Totul a decurs fara nici cea mai mica problema.

Filtre

Tip anunt: Servicii