Mr. Stone

Mr. Stone

Detalii

Adresa
Cluj Napoca, Calea Turzii, nr. 187 C
Telefon
0263235964, 0785243538
Web
https://mrstone.ro
Social links
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1184

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mr. Stone Cluj Napoca

Tipurile de piatra naturala pe care le comercializam in Cluj-Napoca sunt: quartzite, ardezie, gresie, gneisuri, serpentinit, porfir, calcar, granit, andezit, bazalt, tuff vulcanic si marmura care pot fi neregulate (poligonale), regulate, mediterane si paneluri. Formele regulate si neregulate (poligonale) pot fi cu suprafete naturale, semifinisate sau finisate.

Pentru amenajarile exterioare se intrebuinteaza la placarea fatadelor (caselor), soclurilor, gardurilor, scarilor, teraselor, stalpilor de sustinere, piscinelor, barbeque, pavarea curtilor sau aleilor din gradini.

Pentru amenajari interioare se foloseste cu succes la placarea bucatariilor, bailor, living-urilor, balcoanelor, semineelor, pardoselilor, ca blaturi in bucatarii sau bai, ca glafuri ... inlocuind cu mult succes faianta si gresia oferind mult mai multe posibilitati de amenajare si particularizare a spatiilor, pretandu-se tuturor preferintelor ambientale: classic, modern, elegant, rustic.

Oferta noastra include si o gama variata de caramida aparenta Klinker si parchet triplu stratificat care se compune din trei straturi de lemn asamblate industrial in care stratul superior este de esenta nobila: merbau, jatoba, wenge, salcam, doussie, artar Canadian, nuc American, fag, stejar, frasin, cires.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
Sambata: 8:00 - 13:00

Filtre

Program extra: Sambata
Materiale amenajari: Calcar, Granit, Marmura, Onyx, Travertin
Materiale de constructii: Pavaje si piatra decorativa