Modele de usi de sticla glisante pentru care poti opta in casa ta

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1406

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In ultimii ani, din ce in ce mai multi proprietari opteaza pentru usi de sticla glisante pentru locuinta lor. Aceste usi reprezinta o solutie fiabila pentru orice tip de locuinta. Fie ca este vorba de usa de la bucatarie, de la living sau cea intre hol si dormitor, aceasta este cea mai buna varianta, care va da incaperilor un aspect chic. Usile glisante sunt confectionate din sticla de cea mai buna calitate, cu un sistem de prindere foarte bine pus la punct. Avantajele acestor usi sunt reprezentate de delimitarea incaperilor intr-un mod discret, economisirea spatiului, posibilitatea de a le deschide larg, ceea ce face ca aerul sa circule mai repede si incaperile sa fie mai bine aerisite.

Modele de usi de sticla glisante si utilitatea acestora

Usile de sticla glisante pot fi montate cu sau fara ajutorul unor specialisti. Sunt situatii in care oamenii isi pot lua inima in dinti si pot face ei insisi montajul, urmand instructiunile. In majoritatea cazurilor, se recomanda interventia unui specialist. Usile glisante sunt o prezenta discreta in orice casa, o prezenta moderna care contribuie la marirea vizuala a spatiului. Usile glisante de sticla de interior pot fi incastrate sau aparente, pot fi montate cu usurinta deoarece sistemul de glisare sta chiar deasupra usii, la vedere. Este foarte importanta alegerea modelului de usa potrivita, in functie de spatiul disponibil, de stilul de amenajare a locuintei, de incaperea in care va fi instalata.

Usile glisante reprezinta solutii eficiente de optimizare a spatiului disponibil. Acestea prezinta siguranta pentru copii, anuland riscul prinderii degetelor celor mici intre tamplarie si usa. In plus, usa glisanta nu se va tranti din cauza curentului. In garsonierele mici, in apartamentele cu o camera, usile culisante pot inlocui chiar si anumiti pereti, separand zona de activitate si pastrand senzatia de spatiu confortabil. In bucatarie, modelele de usi de sticla glisante reprezinta o alegere excelenta, deoarece astfel se poate folosi spatiul “mort” situat in spatele usii clasice, montand un dulap sau asezand frigiderul sau masina de spalat vase. In living si in dormitor, modelele de usi glisante de sticla sunt de dimensiuni mai mari, fie incastrate sau aparente, usor de manevrat. In dormitor, usile glisante pot fi amenajate si la dressing sau la dulapul de haine.

Dormitorul si baia vor necesita modele de usi glisante mai pline, din sticla sablata, asigurand discretia si intimitatea necesara. Usile glisante de sticla reprezinta o optiune de montaj simpla si foarte eficienta, pentru incaperi moderne si luminoase. Cu siguranta aceasta optiune se va dovedi una foarte eficienta in orice incapere. In spatiile HoReCa sunt necesare usile glisante din sticla in vederea imbunatatirii confortului. In spatiile de birouri, usile glisante din sticla nu numai ca infrumuseteaza spatiul, ci permit luminii naturale sa intre si creeaza un aspect modern. Cu siguranta usile glisante din sticla reprezinta cea mai buna alegere a utilizatorilor moderni.

Autor

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro