Mobilier industrial cu un charm aparte

Mobilier industrial cu un charm aparte

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
2467

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In domeniul amenajarilor spatiilor interioare si exterioare abordarea stilului industrial este o tendinta tot mai des intalnita. Senzatia de brut si nefinisat, culorile sobre si masculine, alaturi de liniile curate, sunt caracteristici de baza ale acestui trend.

Mobilierul in stil industrial este pe placul nonconformistilor, fiind potrivit celor cu o personalitate puternica, dar si cu o imaginatie care nu cunoaste limite. Este un stil de mobilier care poate fi utilizat pentru orice incapere a locuintei, Metal Creativ recomandandu-l atat pentru case, dar mai ales pentru spatii publice, precum baruri, pub-uri și restaurante. Cunoscand multiple transformari de-a lungul timpului pentru a se putea adapta stilului de viata contemporan, mobilierul industrial a pastrat cateva caracteristici distinctive: simplitate, finete de suprafata si lipsa ornamentelor excesive.

Colectia Industrial realizata de Metal Creativ are un design unic, cu amprente vintage personalizat dupa imaginatia celor care isi doresc acest tip de mobilier. Piesele acestei colectii imbina perfect otelul si lemnul, atingand un echilibru estetic fabulous. Profilele metalice, destinate de obicei constructiilor metalice, pot fi folosite cu succes pentru crearea unor obiecte atipice, cu un charm aparte. Utilizam metalele precum otelul, specific stilului industrial, domolit considerabil de caldura lemnului natural, astfel incat fiecare piesa de mobilier rezultata are personalitatea sa. Obiectele de design prind suflu atunci cand sunt vopsite la pensula si echipa de creatie se joaca cu diferite nuante si culori. Toate acestea imprima un aspect vintage pieselor de mobilier moderne, de altfel, prin linii, forme si imbinari.

Despre Metal Creativ

Metal Creativ concepe si produce piese de design pentru case, restaurante, terase, baruri, orice spațiu care se vrea locuit de imaginatie. Ne place sa ne jucam cu metalul si sa cream mobilier cu un design unic.

De abia asteptam sa raspundem provocarilor si curiozitatii voastre la office @ metal-creativ.ro

Filtre

Categorie articol: Mobila si accesorii

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro