Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Mobilier din tabla corten, unic si special

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1235

Voteaza & Distribuie

Prezentare

DESPRE TABLA CORTEN
Tabla corten este o tabla speciala care isi formeaza o pelicula de patina in urma unui tratament special conceput. Aceasta pelicula, dupa formare devine si stratul protector al tablei si nu permite apei sau altor agenti corozivi sa ajunga la material. Tabla corten este o tabla foarte rezistenta la coroziune, ea fiind aleasa in primul rand pentru acest aspect, al rezistentei. Acest material confera obiectelor sau structurilor la realizarea carora este utilizata un aspect de patina similar cu rugina dar fara a afecta rezistenta.

In cadrul amenajarilor, tabla corten este utilizata la placarea exterioara a cladirilor, placari interioare de spatii, executie de diverse piese si accesorii in amenajari: cutii corten, jardiniere corten, rafturi / polite. Pentru a capata acea patina tabla corten se activeaza / trateaza cu solutii speciale iar conform indicatiilor tratamentul se incheie cu alte solutii ce opresc acest proces. Dupa incheierea tratamentului tabla capata o rezistenta la coroziune, stratul nou creeat fiind totodata si stratul protector.

DESPPRE PROIECT

In cazul de fata clientul si-a dorit cutii din tabla corten care sa fie integrate in restul moblierului proiectat pentru a fi executat. Mobilierul a fost proiectat de un arhitect si a fost o combinatie de forme / spatii de culori gri metalizat si maro-ul specific tablei corten.

Am executat piesele din tabla corten netratata. Toate operatiunile de executie piese sau structuri din tabla corten se fac inainte de activarea procesului de “ruginire controlata” Dupa terminarea pieselor, respectiv operatiunilor de debitare, sudura si finisare piesele au fost prelucrate in vederea aparitiei stratului de patina. In timp, obiectele realizate din tabla corten se inchid usor la culoare capatand un aspect industrial placut.

DESPRE NOI

Putem executa la comanda diverse produse din tabla tip corten. Pentru o oferta concreta va rugam sa aveti amabilitatea sa ne transmiteti pe email-ul de contact schita produsului dorit. Puteti de asemenea discuta aspecte generale cu colegul nostru Andrei la numarul de telefon 0753.124.722

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/