Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Mobila de bucatarie

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
3043

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In trecut mobila de bucatarie reprezenta un dulap cu doua compartimente mari, in care se depozitau vesela, oalele si alte obiecte mai voluminoase folosite de gospodine pentru a gati. Acel dulap mai era prevazut si cu doua compartimente mai mici (sertare) in care seregaseau tacamurile.

In prezent mobila de bucatarie nu mai este doar o mobila masiva, care ocupa mult loc in bucatarie. Acum vorbim de ergonomia mobilei de bucatarie, de compartimentarea venita in ajutorul gospodinei. Mobila de bucatarie se poate personaliza pentru fiecare client in parte, in functie de inaltimea clientului, de faptul ca este stangaci sau dreptaci sau dupa electrocasnicele ce urmeaza sa doteze bucataria.

Hotele, chiuvetele, cuptoarele, plitele, masinile de spalat vase sau masinile de spalat rufe, constituie piesele de rezistenta in fiecare bucatarie in prezent. Ele se pot incorpora in mobila de bucatarie.

Filtre

Categorie articol: Mobila si accesorii

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro