Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Mitek Industries Group

Mitek Industries Group

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Sfanta Treime, nr. 47, et. 3
Telefon
0720770850
Fax
0213220632
Social links
Categorie
Utilaje/Echipamente
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1898

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mitek Industries Group Bucuresti

MiTek Industries Group - Romania, companie multinationala, membra a grupului Berskshire Hathaway USA WARREN BUFFETT, (Coca Cola, Gilette, American Express, IBM, Nike, Procter & Gamble, Kraft Foods, Nestle, Nike, General Electric, Heinz, Wal-Mart Stores, The Washington Post) este lider mondial in domeniul tehnologiei pentru industria fabricarii structurilor din lemn industrializate, dupa cum urmeaza:
1. Lider mondial in productia de programe de proiectare si calcul structural pentru sarpante, plansee, case din lemn si structuri speciale din lemn;
2. Lider mondial in furnizarea de masini, echipamente si linii de productie pentru producatorii din industria fabricarii structurilor din lemn in sistem industrializat (sarpante, plansee, case din lemn, tot ce reprezinta structurile din lemn);
3. Lider mondial in domeniul productiei organelor de asamblare profesionale certificate CE, specifice industriei structurilor din lemn.
4. Lider mondial in domeniul serviciilor de consultanta si suport tehnic atat pentru proiectantii care utilizeaza software-urile MiTek cat si pentru producatorii (fabricantii) de structuri din lemn.

MiTek va ofera o afacere la cheie, incepand de la consultanta, soft de proiectare, masini si echipamente, placi multicui pentru fabricarea structurilor din lemn, scolarizarea gratuita a personalului, atat a proiectantilor cat si a muncitorilor.

Produsele si serviciile pe care MiTek le ofera clientilor sai si viitorilor parteneri sunt urmatoarele:
- programe de proiectare specializate exclusiv acestui domeniu - RoofCon-TrussCon
- masini, echipamente, consultanta pentru organizarea fluxului de productie
- organe de ansamblare, placi multicui, intr-o gamã diversificata
- traininguri gratuite oferite inginerilor proiectanti, arhitectilor si studentilor din facultatile tehnice; manuale si brosuri pentru proiectarea, fabricarea si montarea sarpantelor industrializate cu placi multicui.

Orar

Luni - Vineri: 8:45 - 17:30

Filtre

Servicii: Service, Vanzare

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro