Milucon.ro - Termoizolatii si hidroizolatii pentru o viata mai buna

Milucon.ro – Termoizolatii si hidroizolatii pentru o viata mai buna

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 saptamani si 5 zile
Vizualizari
1519

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Tot mai multi oameni, indiferent ca locuiesc la casa sau la bloc, se confrunta cu numeroase probleme printre care cele provocate de infiltratiile apei prin acoperis, pereti sau subsoluri si, totodata, cu lipsa confortului termic creata de sisteme de incalzire invechite si, paradoxal, cu preturi mari la intretinere pe timpul iernii. Exista doua tipuri de structuri de protectie: termoizolatii si hidroizolatii, ce pot fi integrate in locuinta dvs. fie separat, fie concomitent. Simpla constructie a unei case cu cele mai bune materiale de pe piata nu este suficienta pentru a va asigura confortul dorit si nici nu ofera garantia durabilitatii sale in timp. Protectia termica este data de termoizolatii, iar ca sistem de protectie impotriva infiltratiilor apei exista structurile de hidroizolatii.

Principalele caracteristici ale termoizolatiilor Milucon


Numerosi oameni se confrunta, pe timpul iernii, cu lipsa caldurii in apartament si, in acelasi timp, cu sume mari la intretinere. Caldura se poate pierde foarte usor prin peretii blocului sau ai casei si, la fel de usor, frigul poate patrunde prin acestia. Desi confortul dorit nu este prezent in anotimpul rece, facturile la intretinere sunt foarte mari. Din acest motiv, este recomandata termoizolarea peretilor blocului sau casei.

Termoizolatiile sunt o masura de protectie ce consta intr-un tip special de material amplasat pe peretii unei cladiri cu scopul de a o proteja termic, de a mentine caldura inauntru si a impiedica frigul sa patrunda prin pereti. Este important ca orice tip de cladire sa dispuna de termoizolatii, in primul rand pentru confortul celor din cladirea respectiva si pentru ca veti economisi bani pe toata perioada iernii.

Sisteme reale de impermeabilizare disponibile prin hidroizolatii Milucon


Hidroizolatiile sunt create dintr-o membrana speciala utilizata cu rolul de a reduce actiunea apei asupra peretilor sau acoperisurilor unei cladiri. Cele mai utilizate sunt hidroizolatiile pentru terase, deoarece acoperisul este primul si cel mai afectat de ploile abundente. Sunt utile si se pot instala in mai multe tipuri de incaperi si zone ale cladirilor: fie pe acoperisul cladirii, fie pe peretii laterali, fie in subsoluri sau pivnite, in beciuri etc; de asemenea, exista si hidroizolatii speciale pentru piscine, hidroizolatii pentru terase circulabile sau necirculabile, pentru terase verzi etc. Hidroizolatiile protejeaza peretii cladirii de apa, de procesul de inghet si dezghet, de mucegai si confera rezistenta indelungata datorita materialelor de constructie din care sunt realizate structurile de calitate de hidroizolatii. Hidroizolatiile se pot realiza din mai multe materiale precum: hidroizolatii pvc, hidroizolatii bituminoase sau hidroizolatii din spuma poliuretanica.

Milucon.ro – Servicii de termoizolatii si hidroizolatii de cea mai buna calitate


Termoizolatiile si hidroizolatiile devin obligatorii pentru orice doreste sa isi sporeasca confortul propriu, dar si pentru a proteja si a creste rezistenta in timp a materialelor de constructie ale unei cladiri. Pentru servicii de hidroizolatii sau termoizolatii de calitate, compania Milucon dispune de cele mai bune servicii. Pentru mai multe informatii despre serviciile de termoizolatii si hidroizolatii puteti suna la numarul de telefon 0766419049 sau sa trimiteti un mesaj la adresa de e-mail office@milucon.ro. Firma Milucon asigura consultanta gratuita ca sa aveti toate informatiile necesare inainte de derularea proiectului dvs.

Autor

Filtre

Categorie articol: Amenajari