Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Milucon.ro - servicii de montare pardoseli PVC de cea mai buna calitate la un super pret

Milucon.ro – servicii de montare pardoseli PVC de cea mai buna calitate la un super pret

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1477

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pardoselile sunt suprafete menite a proteja o podea impotriva a diferiti factori externi, printre care se regaseste si trecerea timpului. Din cauza aceasta, este foarte important sa alegem pardoseli potrivite pentru incaperea avuta in vedere. Compania Milucon ofera lucrari de amenajare pardoseli PVC de cea mai buna calitate pentru suprafete protejate in mod corespunzator.

Compania Milucon – solutii ingenioase pentru lucrari care rezista in timp


Compania Milucon este o companie romaneasca care pune la dispozitia clientilor servicii de montare pardoseli de diferite tipuri si servicii de hidroizolatii pentru diferite suprafete si incaperi. Seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada in timpul activitatii sale, o recomanda drept una dintre cele mai avantajoase companii de pe piata romaneasca.

Pardoseli PVC – pardoseli calde menite sa protejeze spatiile cu trafic intens


Pardoseala PVC reprezinta acel tip de pardoseala care se distinge prin eficienta si viabilitate, fiind ideala pentru suprafetele intens circulate. Utilizate in divese domenii, pardoselile PVC ofera un spatiu care se simte placut la pasire si un cadru extrem de igienic. Datorita caracterisiticilor antibacteriene, pardoseala PVC este utilizata, in principal, in mediul medical, farmaceutic sau in spatiile din industria alimentara. Un alt plus pe care il prezinta aceste pardoseli PVC este aspectul estetic, aceasta oferind suprafete ingenioase si colorate. PVC-ul, cunoscut si sub denumirea de pardoseala vinilinica sau policlorura de vinil, reprezinta un material extrem de practic, detinand o rezistenta incredibila impotriva zgarieturilor si lovirilor.

Principalele pardoseli PVC puse la dispozitie de compania Milucon


Compania romaneasca Milucon pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de pardoseli PVC, fiecare dintre ele detinand caracteristiciile sale proprii. Printre astea, putem enumera:

 • Pardoseli PVC antibacteriene – ideale pentru spatiile din mediul medical si alimentar;
 • Pardoseli PVC antiderapante – folosite in spatii care detin un anumit risc de alunecare;
 • Pardoseli PVC standard;
 • Pardoseli PVC conductive;
 • Pardoseli PVC acustice – perfecte pentru spatiile in care linistea ocupa un loc principal, cum ar fi spre exemplu spatiile din mediul educational.

Astfel, in functie de proiectul pe care doriti sa-l implementati, compania Milucon ofera solutii ingenioase pentru ducerea la bun sfarsit a oricarui proiect avut in vedere, in conditii de siguranta.

Avantajele oferite de montarea de pardoseli PVC


Pardoselile PVC ofera o multitudine de avantaje care va vor face sa apelati la lucrarile de instalare de astfel de pardoseli. Printre acestea se numara:

 • Facilitatea in instalare;
 • Se curata foarte usor;
 • Au proprietati antiderapante;
 • Durabilitate in timp;
 • Rezistenta crescuta impotriva zgarieturilor si lovirilor;
 • Detin proprietati atibacteriene;
 • Creaza un spatiu foarte estetic;
 • Nu fac zgomot la pasire.

Apelaza la serviciile de montare pardoseli PVC – pentru solutii trainice la preturi extrem de accesibile


Echipa de specialisti detinuta de compania Milucon va garanteaza lucrari ireprosabile, cu planuri dinainte stabilite si puse la punct alaturi de dumneavoastra, pentru a putea beneficia intr-un timp cat mai scurt de proprietatile uimitoare ale acestor pardoseli PVC. Pagina de internet a companiei milucon.ro ofera detalii in ceea ce priveste lucrarile pe care Milucon le ofera clientilor, oferind suport tehnic de calitate. Puteti sa apelati la numarul de telefon 0766419049, unde specialistii Milucon va stau la dispozitie.

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
 • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro