Milucon.ro - Hidroizolatii poliuretanice - Solutia care ofera siguranta si calitate pe termen lung!

Milucon.ro - Hidroizolatii poliuretanice - Solutia care ofera siguranta si calitate pe termen lung!

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1438

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Hidroizolatiile cu membrane poliuretanice de la Milucon.ro sunt cea mai eficienta solutie din categoria hidroizolatii poliuretanice din domeniul constructiilor. Aceste membrane sunt produse din poliuretan obtinut prin polimerizarea unor compusi chimici cu gliconi, dar calitatea exceptionala a produselor din aceasta categorie este data de materialele compozite realizate din amestecul mai multor substante printre care: aluminiu, rasina, lemn, spuma poliuretanica etc.

Hidroizolarea unei cladiri cu membrane poliuretanice determina caracteristicile de baza a acestui sistem de protectie impotriva infiltrarii sau actiunii apei asupra constructiei: elasticitate si rezistenta in timp. Specialistii de la Milucon.ro recomanda acest tip de hidroizolatii deoarece reusesc sa absoarba foarte bine miscarile termice ale substraturilor supuse vibratiilor sau conditiilor meteo extreme.

Hidroizolatiilor poliuretanice se imbina perfect cu suprafetele din beton, mortar, otel, ceramica, tigla, caramida, etc. Atat aplicarea cat si uscarea se realizeaza usor, intr-un timp foarte rapid. In conformitate cu experienta acumulata in toti anii de activitate, firma MILUCON realizeaza in mod eficient hidroizolatii ce au la baza membrane poliuretanice care, aplicate in mod corespunzator, asigura oricarui tip de constructie randamentul maxim in privinta sigurantei cu o durata de rezistenta de peste 10 ani de zile.

Milucon.ro - Calitate la superlativ alaturi de specialisti calificati din domeniul constructiilor
Hidroizolarea poliuretanica este eficienta pentru ca nu dispune de elemente toxice si prezinta o rezistenta mecanica foarte buna. Alegeti hidroizolatii poliuretanice si beneficiati de numeroase avantaje datorate calitatii produselor comercializate in cadrul magazinului online Milucon.ro

Hidroizolatii din aceasta categorie sunt o resursa foarte buna pentru inlaturarea sau prevenirea umiditatii in locuinta datorita rasinelor poliuretanice existente in compozitia materialelor utilizate. De aceea, este foarte important sa apelati la profesionisti astfel incat rasina sa fie aplicata uniform si cu atentie pentru ca toti factorii nocivi sa fie inlaturati iar dvs. sa va bucurati de confortul necesare in cadrul unitatii dvs. de locuit.

Echipa Milucon.ro ofera consultanta special pentru toti clientii si raspunde la orice intrebare. Cateva informatii importante despre hidroizolatiile poliuretanice:

  • Hidroizolatiile poliuretanice implica cheltuieli reduse, desi asigura o impermeabilitate calitativa ce este dovedita in timp. Membrana poliuretanica aplicata in timpul hidroizolarii prezinta o rezistenta de pana la peste 20 de ani, actionand eficient impotriva razelor ultraviolete;
  • In cazul in care proiectul implica hidroizolarea placilor ceramice sau a suprafetelor neporoase, trebuie aplicat intai un strat de amorsa, fie ca este vorba despre acoperisuri circulabile sau alt spatiu cu scopul de a consolida suportul destinat hidroizolatiei;
  • Este recomandat ca solutiile sa fie aplicate cu pensula sau cu trafaletul in unul sau chiar doua straturi, iar zona pe care urmeaza sa fie aplicate membranele poliuretanice sa fie foarte bine curatata cu apa in prealabil;
  • Este de dorit sa se aleaga nuante deschise pentru realizarea hidroizolatiilor poliuretanice. Acest tip de hidroizolatii acopera perfect orice tip de imperfectiune, fisura, doar daca membrana este aplicata de profesionisti de incredere.

Compania MILUCON este responsabila cu executarea de numeroase lucrari de hidroizolatii din domeniu constructiilor.

Vreti sa beneficiati de servicii de calitate de hidroizolare poliuretanica?
Apelati cu incredere la serviciile magazinului online Milucon.ro si sunati la numarul: 0766419049
Si aflati toate informatiile ce va sunt necesare pentru orice tip de proiect din domeniul constructiilor.

Autor