Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Meșterii Pefoc construiesc de peste 20 ani, șeminee fără cusur și nu se vor opri aici!

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
409

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cu peste două decenii de trudă în slujba perfecționării constante a soluțiilor de încălzire, echipa PEFOC a devenit cu pași mici dar siguri, prin profesionalism și bune practici, unul dintre liderii de pe piața comercializării și montajului profesional al tuturor produselor din gama universului termic alternativ. Cu sediul central la Sibiu și acoperire pe întreg teritoriul țării prin parteneri afiliați, în acest articol îți vom explica pe scurt, principalele aspecte la care trebuie să fii atent în momentul în care te-ai decis să-ți amenajezi locuința cu un dispozitiv fermecător și extrem de eficient din punct de vedere caloric.

Soluția la care ne referim este reprezentată de spectaculosul șemineu. Fie că discutăm despre unul tradițional pe lemne, unul pe gaz, un termoșemineu sau despre o soba tip șemineu, acestea reprezintă soluțiile perfecte pentru rezolvarea sursei de căldură, combinând perfect eficiența, cu designul deosebit. În funcție de scopul pentru care ne gândim la construcția unui șemineu, putem opta pentru eficiență - alegând un șemineu capabil să încălzească întreaga locuință sau pentru design - caz în care vorbim despre un șemineu cu rol decorativ, prevăzut să încălzească doar camera în care este amplasat.

De multe ori neglijat, un alt aspect esențial în planificarea construirii unui șemineu pe lemne este reprezentat de dotarea cu cosuri de fum inox sau ceramice, profesionale. Dacă te întrebi de ce este atât de importantă o soluție de calitate pentru evacuare fumului, noi îți garantăm că un coș de fum improvizat, nu va funcționa la adevăratul potențial! O evacuare neadaptată sursei tale de încălzire va genera risipă de bani prin consumul crescut de lemne sau din cauza altor disfuncționalități, care îți pot pune în pericol sănătatea și siguranța, atât a căminului, cât și a întregii tale familii!

Indiferent dacă alegi un șemineu, o sobă sau orice alt dispozitiv termic, acesta trebuie gândit să ofere calitate și randament, chiar înainte de achiziționarea materialelor! Focarul trebuie ales în funcție de suprafața de încălzit. Se așează pe un suport reglat la 30 cm - 40 cm de la sol, se racordează la coșul de fum cu tuburi de oțel refractar de 2 mm grosime și se îmbracă în plăci de silicat de calciu sau se căptușesc cu o saltea fibra ceramica - produs inovativ cu proprietăți excelente refractare, dipsonibil în oferta meșterilor PEFOC. În acest fel se formează hota șemineului.

Plăcile denumite și plăci de calsil, au o rezistență peste medie la căldură și rezistă până la temperaturi de 1000 de grade. Din hota șemineului se trag tuburi izolate pentru distribuirea căldurii în camerele pe care dorim să le încălzim. Dacă distanța este mai mare de 3 metri, atunci este utilizat un ventilator care trage aerul cald din șemineu și îl împinge pe tuburi, în capătul cărora avem grilele de aerisire pe care le putem închide când nu dorim să încălzim o cameră anume.

Dupa ce am finalizat detaliile tehnice, se poate trece la următoarea etapă - designul de șemineu. În funcție de preferințele clientului, un șemineu poate fi placat cu marmură, teracotă sau piatră, lipite cu un adeziv flexibil special, rezistent la temperaturi extreme. Tot ce înseamnă design și estetică ține de gusturile fiecăruia în parte, singura limită fiind impusă de propria imaginație sau stilul locuinței unde urmează să fie montat acesta. Nu e de mirare că, la final, te vei putea bucura de atmosfera magică creată de un șemineu premium, dar la costuri corecte.

Asa ca, dacă esti in cautarea unei variante alternative la încălzirea clasică pentru căminul tău, îți propunem să apelezi cu încredere la serviciile companiei sibiene PEFOC! Meseriașii și partenerii săi impecabili pregătiți profesional, îți vor sta la dispoziție cu idei și sfaturi perfecte pentru ca locuința ta să devină un sanctuar de relaxare absolută. In plus, toate produsele disponibile pe site-ul pefoc.ro începând de la șemineul clasic cu focar pe lemne, gaz sau peleti și continuând cu gama întreagă de accesorii și produse termice, beneficiezi de garanția calității și transport asigurat la tine acasă, oriunde te-ai afla în țară!

Sursa informatii: Constructie seminee

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/