Mesteri pentru casa

Handyman Timisoara

Detalii

Telefon
0756247247
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Vizualizari
986

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mesteri pentru casa


Oferim servicii de zugraveli, montaj electrocasnice, reparatii instalatii sanitare, termice, electrice, aer conditionat pentru persoane fizice si juridice sau asociatii de locatari. Probleme? Ok, rezolvam noi!

Va oferim 24 din 24 de ore urmatoarele servicii:

Instalator autorizat
Avem o echipa de instalatori cu experienta ce este pregatita sa intervina non-stop pentru a repara, inlocui, remedia sau doar evalua daca reparatia suporta sau nu amanare. Instalator sanitare, termice, aer conditionat. Nicio lucrare nu este prea mica!

Electrician autorizat
Avem electricieni care pot rezolva situatii de rutina pentru instalatia electrica din apartamentul sau casa ta, dar pot sa realizeze si lucrari complexe pentru cladiri, blocuri sau spatii industriale.

Zugrav profesionist
Lucram cu materialele clientului sau ne putem ocupa noi de alegerea celor mai potrivite materiale, cu un buget aprobat si alocat de tine. Reparam, zidim, zugravim si dam culoare casei tale. Zugrav profesionist.

Cum aleg un instalator sau un electrician?
1. Un instalator particular? NU! In cele mai multe cazuri se va ajunge la o lucrare fara garantie reala, o garantie verbala (vin eu si repar daca se strica).
2. Orice electrician sau instalator trebuie sa aiba calificare in meserie si o experienta de minim 5 ani lucrati efectiv. Experienta este bine sa fie probata cu acte, nu verbal.
3. Daca este o firma serioasa, obisnuita cu rigorile contractelor va avea obligatoriu o asigurare de raspundere civila care sa acopere orice eventuale daune cauzate de o eventuala eroare a unui instalator sau electrician din echipele de interventie. Este la fel de importanta ca si asigurarea RCA pentru masina dvs.
4. Are o lista de clienti care sa il recomanda. Handyman Servicii are un protofolio de peste 7000 de clienti care au apelat cel putin odata la serviciile unui instalator, electrician sau zugrav.
5. Este bine sa aleg un instalator care lucreaza particular si imi propune sa lucram fara factura. Categoric NU, este cea mai sigura cale de a beneficia de o lucrare prost facuta, fara garantie si in cele mai multe cazuri si mai scumpa decat o lucrare similara efectuata de echipele noastre de instalatori si electricieni sau zugravi.