Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Megabert Construct

Detalii

Adresa
Brasov, Brasov, B-dul Victoriei, nr. 15
Telefon
0731618050
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
1063

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Megabert Construct Brasov


Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul constructiilor civile si industriale, cu personal calificat si cu o buna conduita fata de clientii sai, pune la dispozitia dumneavostra servicii la un inalt nivel calitativ si preturi ce sfideaza concurenta!


Experienta acumulata de-a lungul anilor, in tara si peste hotare, se reflecta asupra calitatii ridicate a lucrarilor pe care le executam si a unei bune comunicari pe care o avem cu beneficiarii nostri.


Ofertele noastre in domeniul prestarilor de servicii sunt completate de preturile mici pentru materiale, acestea fiind posibile datorita unor bune colaborari contractuale cu furnizorii.


OFERIM O GAMA VARIATA DE SERVICII, cum ar fi:


- lucrari de constructii civile si industriale (proiectare si executie);


- lucrari de amenajari interioare; amenajari spatii comerciale;


- lucrari de instalatii termice, sanitare si de ventilatie (proiectare si executie): montaj centrale termice murale sau pe combustibil solid, montaj obiecte sanitare etc.


- bransamente la reteaua de apa si canalizare;


- instalatii electrice (forta si curenti slabi).

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/