Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Materiale de constructii necesare pentru construirea unei case

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
10185

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Constructia unei case nu este un lucru tocmai usor de facut, ba chiar presupune planificarea riguroasa a tuturor cheltuielilor necesare efectuarii unei astfel de investitii de lunga durata. Alegerea materialelor de constructii este importanta, trebuie sa le acordam atentie deosebita, fiindca unele materiale de constructii folosite, fiind de o calitate ridicata, pot diminua costurile de intretinere pe viitor.

Impreuna cu echipa de constructori ce va ajuta la ridicarea casei, veti stabili lista de materiale necesare. Pentru a avea o idee despre necesarul materialelor de constructii pentru o casa, am intocmit in linii mari, o lista, ce v-ar putea ajuta:
- Caramizi interior/exterior
- Fier beton fasonat
- Balast
- Ciment
- Scandura
- Cuie
- Popi de lemn
- Var
- OSB
- Sarma
- Electrozi
- Profile pentru constructii
- Plase sudate
- Parchet, gresie, faianta.

Mentionam ca lista completa a materialelor de constructii va fi necesar sa fie stabilita impreuna cu echipa de constructori si cu ajutorul consilierilor pentru proiectare constructii civile. Trebuie luat in calcul si varianta de transport materiale de constructii pe care o veti alege. In cazul unui transport cu volum mare, se va opta pentru un transport rutier cu camionul, insa pentru a transporta materiale de dimensiuni medii si mici se va apela la o solutie de transport cu microbusul.

Cel mai bun moment in care puteti cumpara materialele de consrtuctii necesare pentru constructia unei case este iarna. Majoritatea retailerilor din acest domeniu, au preturi mult mai mici, decat in celelalte perioade ale anului. Pe langa intocmirea unei liste cu necesarul materialelor, trebuie sa cunoastem faptul ca in primul rand va trebui sa obtineti un certificat de urbanism, sa discutati cu un arhitect ce va face schita de proiect a casei si proiectul de autorizare si sa obtineti autorizatia de construire. Dupa obtinerea autorizatiei de construire, arhitectul impreuna cu ceilalti colaboratori, vor incepe elaboararea proiectului tehnic, vor stabili detaliile de executie, caietele de sarcini etc.

Constructia unei case, nu este un proces foarte simplu, insa rezultatele finale vor face ca eforturile depuse in privinta aceasta sa fie uitate, odata ce veti face primii pasi in casa dumneavoastra.

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/