Masca pentru calorifer - solutia pentru radiatoarele inestetice

Masca pentru calorifer - solutia pentru radiatoarele inestetice

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1602

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Caloriferul este partenerul de nadejde in zilele friguroase si de aceea el este indispensabil in orice casa. Dezavantajul lui este ca datorita vechimii sau design-ului acesta strica aspectul unui incaperi. Vestea buna este ca puteti rezolva acest inconvenient cu ajutorul unei masti pentru calorifer.

Deoarece fiecare dintre noi isi doreste ca integrarea caloriferelor sa fie facuta in acord cu stilul propriu de design al camerei respective, Metal Creativ propune diferite modele de masti pentru calorifer. De asemenea, aveti si posibilitatea realizarii la comanda, conform propriului model/ desen, a unei masti de calorifer. Acestea reprezinta o modalitate simpla si eficienta de a ascunde caloriferele inestetice fara a le afecta in vreun fel rolul lor definitoriu, incalzirea.

Designerii de interior propun ca masca pentru calorifer sa fi tratata ca o piesa de mobilier, fiind, totodată, suporturi excelente atunci cand vine vorba despre un raft de carti. De asemenea, pot fi incadrate intr-un corp de biblioteca sau folosite pentru a aseza pe ele diferite elemente decorative.

Este recomandat ca distanta de la masca la suprafata superioara a caloriferului sa nu fie mai mica de 50 mm. In partea inferioara, de asemenea, este indicat, sa existe un spatiu liber cuprins intre 60-100 mm, de la sol pana la marginea inferioara a ramei de fata, pentru a se asigura o buna circulatie a aerului. Deoarece aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de modele si o paleta variata de culori conform paletarului RAL, masca de calorifer poate fii in trend cu ultimele tendinte arhitecturale de design interior.

Despre Metal Creativ:

Metal Creativ produce mobila la comanda pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem mobilier si decoratiuni la comanda deosebite care ies din tipare.
Asteptam propunerile dumneavoastra la office@metal-creativ.ro

Filtre

Categorie articol: Diverse