Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Manpower

Manpower

Detalii

Adresa
Timisoara, Splaiul Nistrului, nr. 1
Telefon
0256433167
Fax
0256433169
Social links
Categorie
Firme de recrutare
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
2602

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Manpower Timisoara

Intr-o lume a muncii in schimbare, atat oamenii cat si companiile isi schimba modul de lucru si se raporteaza diferit la noile realitati. Intelegand toate aceste schimbari, Manpower din Timisoara propune solutii simple, moderne, customizate, adaptate noilor cerinte ale lumii contemporane:
  • Recrutare
  • Munca Temporara
  • Outsoucing
  • Gestiune
  • Payroll si administrare de contracte
  • Outplacement
  • Audit dosare de personal.
De la top management la entry level, de la productie la mediul bancar, Manpower identifica si va propune candidati cu competentele si motivatia care vor aduce valoare adaugata companiei dumneavoastra.
Recrutare - serviciul de recrutare este disponibil în toate orasele tarii, gratie acoperirii retelei de agentii.
Metodologia de recrutare este validata de-a lungul a zeci de ani de inovatii in cadrul unui grup international pentru care calitatea serviciilor a fost dintotdeauna o prioritate.
Facem chiar si mai mult: chiar daca nu ati solicitat catre Manpower o cerere formala de recrutare, venim noi catre dumneavoastra, propunandu-va candidati valorosi, care au experienta, competentele si motivatia de a se alatura companiei dumneavoastra.
Munca Temporara - pentru a asigura eficienta si competitivitate, companiile trebuie sa reacţioneze imediat la schimbarile economice si la nevoile specifice ale partenerilor.
Manpower ofera serviciul de munca temporara pentru a sustine activitati temporare (perioade de varf, cresteri punctuale ale comenzilor, perioade sezoniere, concedii medicale si de maternitate, vacante, etc.) printr-o solutie flexibila si eficienta de gestiune a fortei de munca.
Outsourcing - externalizarea intregului proces de HR sau a anumitor parti ale acestuia (recrutare, gestiune, payroll, administrare contracte) este solutia optima care le permite clientilor sa se concentreze pe business-ul propriu si sa-si eficientizeze procesele interne.
Outplacement - in cazul in care companiile fac restructurari sau isi regandesc pozitionarea strategica pe pietele in care functioneaza, apare necesitatea de a oferi consultanta angajatilor afectati de aceste procese si de a le propune noi oportunitati de a se reintegra pe piata muncii.
Schimbarea unui loc de munca este astfel acompaniata si facilitata de catre Manpower prin sustinerea acordata angajatilor in explicarea schimbarii, atenuarea stres-ului generat de aceasta schimbare, in abordarea interviurilor, redactarea CV-ului si a scrisorii de intentie. Mai mult decat atat, Manpower propune angajatilor oferte de locuri de munca adaptate experientei, abilitatilor si asteptarilor acestora, facilitandu-le accesul catre noi oportunitati de angajare.
Audit dosare de personal – se adreseaza companiilor cu departament de Resurse Umane din Romania care lucreaza cu Inspectoratul teritorial de munca si cu institutiile statului si se conformeaza legislatiei romane in vigoare, ca urmare a schimbarilor legislative.
Suntem constienti de provocarile pe care aceste schimbari le aduc companiilor, sustinandu-le in a fi pregatite pentru orice control ce poate fi efectuat sistematic de catre inspectorii autorizati.
Manpower garanteaza acuratetea necesara in cadrul dosarelor de personal, prin verificarea obiectiva a completitudinii si a corectitudinii acestora, prin intermediul specialistilor sai in resurse umane.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 17:30

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro