Manerele pentru mobila

Manerele de mobila-Un accesoriu necesar pentru casa ta

Detalii

Telefon
0745631079
Social links
Pret
70 LEI
Categorie
Anunturi mobila/accesorii
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
Protege Parol
Vizualizari
436

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Manerele pentru mobila

Esti in proces de reamenajare a casei tale sau te muti intr-o casa noua si vrei sa te asiguri ca vei avea parte de comfort maxim la noua casa? Atunci cu siguranta stii ca este mult de munca pana sa gasesti cele mai bune piese de mobilier pentru casa ta care sa iti garanteze un plus de eleganta si maxim de comfort de care sa te poti bucura zi de zi cu familia ta.

Echipa Protege Parol iti pune acum la dispozitia ta o gama completa de balamale de mobilier moderne si elegante pentru ca tu sa ai parte de o casa foarte eleganta si sa asiguri o inchidere si deschidere foarte buna si fiabila a usilor de mobila. Balamalele de la producatorul de top Blum sunt realizate din materiale de calitate care asigura pana la 20.000 de deschideri - ceea ce inseamna peste 10 ani de utilitate. Durata de viata si calitatea materialelor este garantata de catre producatorul Austriac - Blum care are un renume in acest domeniu de accesorii de mobilier. Aceste balamale sunt elemente esentiale pentru a deschide si inchide usile mobilierului. Ele vor fi punctele de legatura intre d mobila si usa aferenta acesteia.

Acum pe site-ul Protege Parol poti sa gasesti o gama variata de accesorii de mobilier precum balamalele Blum, manerele Bosetti Marella si fronturile de mobila pentru ca tu sa iti amenajezi cum trebuie casa.

Filtre

Gen mobila: Accesorii mobila
Accesorii mobila: Manere mobila