Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Mal Product

Mal Product

Detalii

Adresa
Miercurea Ciuc, Strada Zorilor, nr. 38/A
Telefon
0366730149, 0744399188, 0740276893
Fax
0266372007
Social links
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
1596

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mal Product Miercurea Ciuc

Profilul societatii noastre este fabricarea cosurilor termoizolate si a accesoriilor aferente (tuburi si armaturi) din aluminiu respectiv din inox. Gama noastra de produse este format astfel incat indiferent de combustibilul folosit, toti clientii nostri sa-si gaseasca varianta cea mai avantajoasa pentru ei. Cosurile noastre pot fi folosite pentru incalzire cu gaz, lemn, ulei respectiv mixt.

Produse oferite:
- Cosuri Al/Al
- Cosuri Inox/Al
- Cosuri Inox/Inox

Cosurile noastre dispun de declaratii de conformitate EC. In anul 2009 in urma activitatii noastre de cercetare-dezvoltare am largit gama noastra de produse cu sisteme de cosuri modulare, care pot fi montate usor.

O alta categorie de produse importanta pe care o fabricam si comercializam este folia de aluminiu si de strech. Gama noastra larga de produse ofera posibilitatea pentru clientii nostri de a gasi, dupa placul lor tot ce are nevoie in gospodaria moderna.

Filtre

Termice: Cosuri de fum

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/