Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Mal Product

Mal Product

Detalii

Adresa
Miercurea Ciuc, Strada Zorilor, nr. 38/A
Telefon
0366730149, 0744399188, 0740276893
Fax
0266372007
Social links
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1474

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mal Product Miercurea Ciuc

Profilul societatii noastre este fabricarea cosurilor termoizolate si a accesoriilor aferente (tuburi si armaturi) din aluminiu respectiv din inox. Gama noastra de produse este format astfel incat indiferent de combustibilul folosit, toti clientii nostri sa-si gaseasca varianta cea mai avantajoasa pentru ei. Cosurile noastre pot fi folosite pentru incalzire cu gaz, lemn, ulei respectiv mixt.

Produse oferite:
- Cosuri Al/Al
- Cosuri Inox/Al
- Cosuri Inox/Inox

Cosurile noastre dispun de declaratii de conformitate EC. In anul 2009 in urma activitatii noastre de cercetare-dezvoltare am largit gama noastra de produse cu sisteme de cosuri modulare, care pot fi montate usor.

O alta categorie de produse importanta pe care o fabricam si comercializam este folia de aluminiu si de strech. Gama noastra larga de produse ofera posibilitatea pentru clientii nostri de a gasi, dupa placul lor tot ce are nevoie in gospodaria moderna.

Filtre

Termice: Cosuri de fum

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro