Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Maer Tools

Detalii

Adresa
Pantelimon, Bulevardul Biruintei, nr. 85
Telefon
0754054103
Social links
Categorie
Firme scule/unelte
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2236

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Maer Tools Pantelimon

Maer Tools este o firma care activează de peste 15 ani pe piața românească, crescându-și vânzările în mod constant, atât prin creșterea cotelor de piață, cât și prin diversificarea continuă a gamei de produse. Maer Tools, prin utilajele, consumabile și accesoriile profesionale comercializate asigură clienților din domeniile construcțiilor, pietrei naturale, curățeniei și întreținerii suprafețelor lavabile, un pachet complet de servicii satisfăcând cele mai exigente pretenții.

Consultanța de specialitate privind alegerea și punerea în operă a produselor, garanția calității produselor și lucrărilor executate, la prețuri deosebit de atractive, accesoriile, piesele de schimb și consumabilele disponibile din stoc, service-ul în garanție și post garanție asigurat cu o echipă de specialiști și nu în ultimul rând instruirea gratuită asigurată operatorilor în vederea exploatării în condiții optime a mașinilor și utilajelor achiziționate precum și portofoliul nostru de clienți ne recomandă drept partenerul perfect pentru calitatea lucrărilor dumneavoastră.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:30

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/