Macara de inchiriat - Gerom Tour iti ofera echipamente constructii performante

Macara de inchiriat – Gerom Tour iti ofera echipamente constructii performante

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1531

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Constructiile moderne sunt finalizate intr-un timp record datorita utilajelor din ce in ce mai performante de care dispunem in prezent. Gerom Tour este o companie specializata, cu experienta vasta, ce va ofera macara de inchiriat, dar si alte echipamente precum utilaje de constructii, camioane, platforme, sisteme de ridicare etc. Toate echipamentele pot fi inchiriate in conditii avantajoase si siguranta deplina, dat fiind ca acestea sunt autorizate ISCIR si functioneaza excelent. Pe langa echipamente, beneficiati si de colaborari bazate pe profesionalism, comunicare si informare continua.

Unde gasesti o macara de inchiriat adecvata proiectului tau?

Macaraua este un utilaj folosit pentru transportarea pe orizontala a unor marfuri sau obiecte grele, precum si pentru ridicarea acestora la diverse inaltimi. Exista numeroase tipuri de macarale, cu capacitati si mod de actionare diferite, acestea fiind in special intalnite in domeniul constructiilor de cladiri, poduri sau chiar incarcarea/ descarcarea marfurilor in/din nave si vapoare. Insa, majoritatea celor care activeaza in domeniul constructiilor, prefera o macara de inchiriat, nu una achizitionata din resurse proprii. Explicatia consta in tarifele avantajoase de inchiriere, perioadele generoase si posibilitatea de extindere a acestora, precum si lipsa atributiilor ce tin de intretinere si reparatii.

Macara de inchiriat – Gerom Tour garanteaza calitatea si siguranta utilajelor

Cea mai mica defectiune aparuta la un astfel de utilaj poate genera un adevarat dezastru. De aceea, atunci cand optati pentru o macara de inchiriat, asigurati-va ca echipamentul este in stare foarte buna de functionare si nu exista defecte ascunse, ce pot pune in pericol atat proiectul dumneavoastra, cat si viata angajatilor. Orice firma de inchirieri trebuie sa prezinte autorizatia ISCIR, precum si alte documente care sa ateste vechimea utilajelor, defectiuni si reparatii, dar si alte detalii tehnice importante. Un portofoliu de colaboratori v-ar fi de asemenea util, intrucat acesta va poate oferi date importante despre reputatia firmei respective.

Alege o macara de inchiriat ce suporta greutati diferite

Daca vreti sa fiti siguri ca veti putea muta si transporta greutati diferite cu ajutorul utilajului, va trebui sa va indreptati atentia spre o macara de inchiriat adecvata cerintelor dumneavoastra. Fiecare macara are o capacitate maxima de ridicare, in care este inclusa si masa dispozitivului folosit pentru prinderea sarcinii. In cazul in care nu stapaniti aceste detalii tehnice, este recomandat sa cereti ajutorul specialistilor de la Gerom Tour, care va pot oferi consultanta pe tot parcursul colaborarii.

Gerom Tour iti ofera cele mai avantajoase tarife la macara de inchiriat

Preturile de inchiriere a unei macarale difera de la un model la altul, criteriile de stabilire a tarifelor fiind numeroase (anul fabricatiei, capacitate maxima, dotari, accesorii, nivel de performanta etc). Gerom Tour va poate ajuta oricand cu o macara de inchiriat de foarte buna calitate, de care puteti beneficia perioade diferite, in functie de durata proiectului dumneavoastra. Echipamentele si utilajele sunt sigure, detin autorizatia autoritatilor abilitate in acest sens si pot fi comandate rapid si simplu, in functie de disponibilitatea acestora.
Pentru mai multe informatii despre cum puteti intra in posesia acestor utilaje, accesati inchirieriautomacarale.ro, dau apelati unul dintre aceste numere: 0374089365, 0726900900, 0722598189.

Autor