Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Lumanari rustice pentru gradina ta

Lumanari rustice pentru gradina ta

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
3916

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cei care au o terasa sau o gradina exterioara si sunt interesati sa ii ofere un element decorativ original, ar putea sa fie atrasi de lumanarile rustice, fabricate foarte usor chiar la noi acasa. Aceste lumanari care au ca baza, bucati dintr-un trunchi de copac, va oferi gradinii tale un stil personal.

Ceea ce ai nevoie pentru a fabrica aceste lumanari:
- bucati dintr-un trunchi de copac, inalte de aproximativ 20 cm
- o dalta si un ciocan
- smirglu
- o lumanare sau ceara pentru a forma lumanarea
- lac (optional)

Odata ce avem toate cele necesare, punem pe bucata de lemn lumanarea de marimea dorita si trasam conturul sa stim cat trebuie sa scobim. Cu ajutorul daltei si ciocanului incepem sa scobim bucata de lemn, pana ajungem la profunzimea si latime dorita.

Trecem cu smirglul pe partea superioara a lemnului pentru a-l netezi. Cand am terminat cu toti acesti pasi, asezam lumanarea in spatiul scobit si netezit. Pentru a finaliza lumanarile rustice pentru gradina sau terasa noastra putem sa dam pe trunchiurile de copac cu lac, pentru a ajuta la o mai buna conservare a lemnului la condtiile atmosferice, conferind in plus si o nota de eleganta locatiei.

Filtre

Categorie articol: Amenajari, Mesterul casei

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro