LucInvest.ro - Schele metalice si posibilitati multiple de utilizare pentru siguranta muncitorilor proiectelor realizate la inaltime

LucInvest.ro – Schele metalice si posibilitati multiple de utilizare pentru siguranta muncitorilor proiectelor realizate la inaltime

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2043

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Procesul de construire a unei cladiri, industriala sau civila, implica multa munca, dar si utilizarea pe toata perioada construirii a unor utilaje de calitate care sa asigure rezultate perfecte, dar si siguranta pentru muncitori pe toata perioada cand acestea sunt utilizate. Aceste schele metalice sunt echipamente indispensabile pentru orice santier, iar achizitia acestor echipamente este necesara pentru a garanta siguranta muncitorilor care realizeaza activitati de constructii sau renovare la inaltime.

LucInvest.ro – Partenerul tau ideal pentru inchiriere sau cumparare schele metalice

Luc Invest este o companie specializata in comercializarea anumitor utilaje si echipamente incredibil de necesare pentru orice santier. Indiferent ca vorbim despre constructii de dimensiuni mari sau de constructii mai mici, schelele metalice sunt necesare pe orice santier.

Astfel, compania Luc Invest ofera cele mai variate modelede de schele metalice pentru diferite tipuri de dimensiuni de la cele mai mici, la cele mai mari si, in plus, sunt foarte solide si stabile pentru o munca facila si sigura la inaltime.

Luc Invest ofera doua posibilitati prin care constructorii pot intra in posesia schelelor metalice: cumpararea acestora sau inchirierea pe o anumita perioada. Ambele variante prezinta avantaje pentru constructori sau firmele care necesita aceste echipamente dar elementele comune constau in faptul ca ofera o siguranta maxima pe orice santier, acestea respectand in totalitate normele de protectie si siguranta in munca.

Vanzarea schelelor metalice si inchirierea acestora reprezinta solutii ideale pentru realizarea oricarei constructii

Daca se opteaza pentru cumpararea schelelor metalice prin intermediul companiei Luc Invest atunci se vor obtine echipamente bine ansamblate si cu o structura rezistenta si stabile care in plus pot fi utilizate de nenumarate ori la cele mai diferite constructii.

De partea opusa, inchirierea schelelor metalice prezinta avantaje sub forma faptului ca nu mai este necesar alocarea unui spatiu pentru depozitarea lor, la finalizarea constructiei aceste schele metalice fiind returnate catre LucInvest.ro

Cumpara schele metalice utilizabile pentru cele mai variate constructii

LucInvest.ro ofera modele de schele metalice astfel incat acestea sa acopere toate domeniile in care este necesara utilizarea lor.

  • Schela fixa de fatada se utilizeaza pentru constructiile atat mari cat si mici, prin unirea acestor schele obtinandu-se structuri de sustinere pentru muncitori. Aceste schele sunt realizate din materiale rezistente, iar sistemul de ancorare cu dibluri ofera o stabilitate sporita;
  • Schela mobila este extrem de utila pentru ca poate fi mutata in orice loc cu un minim de efort. Dimensiunile acestei schele de 2 x 1,20 m permit un acces facil pentru orice suprafata. Cu toate acestea, schelele mobile detin o sarcina maxima destul de ridicata, aceasta fiind de 200 kg;
  • Schelele reglabile de interior foarte utile pentru amenajarile interioare, precum si pentru alte lucrari care au loc la interior.

LucInvest.ro – Companie specializata in echipamente si utilaje de constructii

Schelele metalice oferite spre vanzare sau inchiriere de catre compania Luc Invest sunt sinonime cu calitatea. Acest aspect este foarte important si reprezinta misiunea companiei in comercializarea produselor.

Prin urmare, schelele metalice disponibile pe website-ul companiei lucinvest.ro reprezinta investitii sigure pentru viitor. Iar pentru a vizualiza intreaga gama de servicii si produse accesati website-ul companiei Luc Invest sau telefonati la numarul: 0745410817.

Autor