LucInvest.ro - Fixare si sustinere cu popi metalici de la LUC INVEST

LucInvest.ro - Fixare si sustinere cu popi metalici de la LUC INVEST

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
1850

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Nicio lucrare din domeniul constructiilor de beton de monolit nu ar fi posibila fara popi metalici, elemente foarte importante ce asigura buna desfasurare a proiectelor dumneavoastra. Sunt foarte simplu de instalat, la diferite inaltimi, suporta incarcaturi mari si au un dispozitiv de deblocare rapida.

LucInvest.ro pune spre vanzare popi metalici vopsiti sau zincati pentru o protectie cat mai buna impotriva coroziunii si cu o durata cat mai mare de folosinta. Sunt utilizati pentru fixarea elementelor exterioare de sustinere, la stabilizarea planseului in constructii si servesc ca elemente de sustinere pentru numeroase tipuri de cofraje. Reglarea in functie de inaltime se face cu ajutorul unor piese si accesorii filetante.

Popii metalici asigura ofinalizare cat mai rapida aproiectelor dumneavoastra si asigura durabilitate sporita in constructii. Fiind omologati si certificati pe piata din Romania, prezinta numeroase avantaje:

  • - Popii metalici au o constructie robusta si fiabila;
  • - Ofera siguranta in timpul asamblarii si utilizarii lor;
  • - Sunt compacti si usori, un lucru foarte util in procesul de incarcare si transportare;
  • - Sunt fabricati din materiale de inalta calitate pentru utilaje de ultima generatie;
  • - Cu ajutorul lor constructia este usor de asamblat, reglat si demontat;
  • - Sunt rezistenti la coroziune, datorita vopselelor si procedurii de zincare;
  • - Rezistenti la intemperii;
  • - Pot fi utilizati indifirent de anotimp;
  • - Indeplinesc toate cerintele si standardele prevazute de legislatia in vigoare;
  • - Au un pret scazut avantajos doar prin LucInvest.ro

Serviciu de inchiriere

LUC INVEST este o companie implicata in constructia cladirilor din beton monolit ce asigura posibilitatea de inchiriere a numeroase sisteme, accesorii, utilaje si echipamente necesare in numeroase proiecte. Doar aici veti gasitot ce aveti nevoie pentru organizarea unui santier modern. Serviciul de inchiriere se desfasoarain conditii favorabile de cooperare, ceea ce asigura o gama variata de produse, preturi rezonabile si livrare pe santier in cel mai scurt timp.

Principalele avantaje ale inchirierii sunt acelea ca puteti utiliza echipamentul necesar doar la momentul potrivit, iar tehnicienii LUC INVEST vor stabili in colaborare cu dumneavoastra ce anume aveti nevoie, iar veti putea plati doar chiria, dar nu si costul total al produselor. De asemeni, oricine este scutit de platile pentru depozitarea echipamentelor.

Preturi mici si consultanta specializata
Alegeti sa construiti sigur si durabil, la cel mai bun pret de pe piata, cu LUC INVEST, o companie ce detine toate echipamentele si utilajele de constructii necesare la savarsirea numeroaselor proiecte de anvergura.
Asadar, daca sunteti in cautarea unui aliat de nadejde pentru materiale de constructii Lucinvest.ro este cea mai buna alegere in acest domeniu. Daca doriti siguranta maxima pentru constructorii dumneavoastra apelati la produsele si serviciile societatii LUC INVEST. Puteti telefona la numarul 074541081.

Sau puteti trimite un mesaj prin formularul de pe site-ul Lucinvest.ro, iar o echipa specializata si cu experienta in domeniu ofera servicii ce cuprind toate solutiile functionale si tehnice, pentru ca alegerea sa corespunda cu cerintele dumneavoastra.

Autor