LucInvest.ro - Calitatea constructiilor de beton cu sustinere prin sisteme de popi metalici

LucInvest.ro - Calitatea constructiilor de beton cu sustinere prin sisteme de popi metalici

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2330

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dincolo de precizia efectuarii lucrarilor de constructii, inginerii constructori si sefii de santier sunt in primul rand preocupati de siguranta conferita de echipamentele si utilajele folosite, care sa ofere performanta dar care sa ofere si protectie echipelor implicate in lucrari. Astfel toti membri componenti echipelor de constructii cunosc importanta montarii sistemelor de sustinere cu popi metalici de foarte buna calitate.

Pentru rezultate optime in conditii sigure optati pentru procurare popi metalici de la o firma specializata

Ajutorul profesional oferit de catre specialistii in domeniu este esential atunci cand va decideti sa achizitionati sau sa inchiriati popi metalici. Echipa de specialisti LucInvest ofera toata asistenta pentru selectarea uneltelor si echipamentelor necesare lucrarilor de constructii diverse.

Avantajele oferite atunci cand utilizati popi metalici

  • Costuri reduse
In comparatie cu montarea popilor din lemn, utilizarea de popi metalici pentru structurile de rezistenta necesara turnarii betonului este profitabila. Pretul de achizitie a popilor din lemn nu renteaza, acestia nemaiputand fi utilizati a doua oara. Structurile cu popi metalici se instaleaza usor, sunt sigure, iar dupa finalizarea lucrarilor acestia pot fi reutilizati.

  • Ajustare in functie de proiectul de constructii
Popii metalici sunt disponibili in diferite variante, modele si dimensiuni, pentru a putea fi executate lucrari diverse, pentru cladiri de diverse dimensiuni.

  • Utilizare pe termen lung
Fiind confectionati din otel, popii metalici sunt mai apoi vopsiti, iar gradul de uzura scade. Acesti popi metalici pot fi reutilizati, reprezentand o investitie pe termen lung.

  • Modele si dimensiuni variate
Exista mai multe tipuri de popi metalici care inlesnesc lucrarile de constructii, fiind utilizati pentru sisteme de cofrare diverse, grinzi sau stalpi de sustinere.

  • Usor de manevrat si de montat
Popii metalici sunt de un real ajutor atunci cand se monteaza sisteme de sustinere, fiind usor de manevrat si de reglat in functie de cerintele proiectului in desfasurare.

LucInvest – Compania popilor metalici


Experienta celor 10 ani de activitate este valorificata de preocuparea permanenta a companiei LucInvest pentru generarea solutiilor potrivite pentru toti clientii. Astfel, exista doua variante pe care clientii solicitanti le au atunci cand au nevoie de popi metalici: achizitionarea sau inchirierea acestora la preturi foarte avantajoase.

  • Servicii de vanzare
Pentru orice lucrare de constructii, LucInvest ofera spre vanzare unelte si diferite scule: bormasini cu percurtie, picamere, polizoare unghiulare, dar si alte echipamente: cofraje metalice, cofraje din lemn triplustratificat, popi metalici, sprijiniri de maluri, schele metalice fixe, schele metalice mobile.

  • Servicii de inchiriere
In cazul in care optati pentru varianta inchiriere produse, LucInvest inchiriaza la preturi avantajoase urmatoarele utilaje si echipamente: buldoexcavatoare, miniexcavatoare, maiuri compactoare, minicompactoare, sisteme de cofrare, masini de taiat beton-asfalt, compresoare, schele metalice, popi metalici, sprijiniri de santuri.

LucInvest - Lider in furnizarea de echipamente si utilaje din domeniul constructiilor

Compania LucInvest a contribuit la realizarea, modernizarea si finalizarea mai multor proiecte de constructii pe parcursul celor 10 ani de cand activeaza in acest domeniu. Cateva dintre proiectele acestea sunt: diferite constructii de locuinte si Casa Presei Libere, Complexul Therme, Centrul de birouri Afi-Cotroceni, Centrala Nucleara de la Cernavoda. Cu specialistii LucInvest organizarea si desfasurarea proiectelor de constructii pe care doriti sa le demarati vor avea cu siguranta finalitatea dorita. Reprezentantii companiei va sunt alaturi pe toata derularea lucrarilor de constructii, pentru furnizarea materialelor, utilajelor sau echipamentelor necesare.

Pentru a vizualiza produsele, puteti accesa website-ul companiei lucinvest.ro

Date de contact
Telefon: 0745410817
Mail: office @ lucinvest.ro

Autor