Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

LucInvest.ro - A venit primavara si constructorii apeleaza la servicii de vanzari schele metalice pentru constructii la „inaltimea” asteptarilor

LucInvest.ro – A venit primavara si constructorii apeleaza la servicii de vanzari schele metalice pentru constructii la „inaltimea” asteptarilor

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2043

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Odata cu venirea primaverii constructorii isi indreapta toata atentia si energia catre lucrarile si proiectele din domeniul constructiei pentru care sunt necesare numeroase tipuri de utilaje si echipamente. Serviciile de vanzari schele metalice sunt special create pentru ridicarea constructiilor la „inaltimea” asteptarilor simbolizate de durabilitatea si rezistenta acestora. Utilitatea acestor schele metalice este specifica, iar avantajele instalarii lor sunt recunoscute de toti cei care lucreaza in domeniul hidro- si termo-izolarii blocurilor.

Compania Luc Invest – specializata in comercializarea de materiale si echipamente pentru activitatile de pe santier – dispune de servicii profesionale de vanzari si inchirieri schele metalice necesare pentru orice tip de constructie, indiferent de complexitatea si inaltimea acesteia.

Schele metalice de calitate superioara – Mentine nivelul de siguranta pentru angajatii tai


Compania Luc Invest, prin intermediul serviciilor sale de vanzari schele metalice, ofera in primul rand siguranta si protectie in cadrul activitatilor de pe santier. Munca de pe santier are anumite riscuri periculoase. Insa prin intermediul acestor schele metalice, munca la inaltime este mult mai sigura pentru ca schelele respective ofera un spatiu optim de lucru pentru activitatile anjatatilor dvs.

Schele metalice de vanzare - Elemente de protectie si sprijin, iar munca pe santier este mult mai facila


Calitatea acestor schele metalice este un aspect foarte important ale acestora, in privinta stabilitatii lor.
Aceste structuri, realizate in mod calitativ si cu materiale rezistente, elimina complet pericolele asociate cu activitatile de lucru la inaltime.

Vanzari schele metalice - Servicii adaptate in functie de fiecare proiect in parte


Datorita experientei acumulate in toti anii de activitate, compania Luc Invest reuseste sa promoveze orice tip si model de echipament necesar in cadrul activitatilor de lucru pe santier. Gama extinsa de servicii a companiei este intr-o continua dezvoltare, iar serviciile de vanzari schele metalice sunt adaptate – permanent – cerintelor pietii de profil si fiecarui proiect in parte.

Servicii de vanzare si inchiriere schele metalice - Conditii optime si avantajoase


Sistemele de schele metalice oferite spre vanzare sunt demontabile, instalarea acestora fiind asistata de personalul companiei.

Principalele produse:

  • Schela fixa de fatada vopsita disponibila in depozitul companiei are o latime a campului de lucru de 1 m. Planurile schelei, care sunt zincate pentru rezistenta la uzura, pot sustine maxim o greutate de 300 kg/ mp iar inaltimeamaxima de montare este de 50 m. Schela metalica dispune de un sistem de ancorare cu dibluri si de o usurinta deplina in manevrare;
  • Schela mobila zincata are o dimensiune de 2 x 1,20 m si o inaltime maxima de montare de 15 m. Acest model de schela metalica poate mentine o sarcina maxima de 200 kg;
  • Schela reglabila de interior este un element extrem de util pentru amenajarea interioarelor.

LucInvest.ro - Parteneriat pe termen lung


Compania Luc Invest asigura o multime de servicii in domeniul constructiilor, printre care si cele de vanzarea schele metalice, atat noi cat si second-hand. Fiecare model, inainte de a fi furnizat catre client, este atent verificat pentru a se detecta eventualele defecte, astfel incat siguranta persoanelor sa primeze. Informatii suplimentare despre aceste servicii de vanzari schele metalice pot fi consultate pe website-ul companie lucinvest.ro. Contactati departamentul de asistenta tehnica la urmatorul numar de telefon: 0745410817.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Diverse

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro